fbpx

M-E-G-A-lekkere ontbijtwrap met banaan

Toen ik afgelopen week een keer uit bed kwam, had ik echt trek in een warm ontbijtje. Meestal maak ik dan een havermout-ontbijtje of ik rooster 2 boterhammen en beleg deze met pindakaas en banaan. De 1 vindt deze ontbijtjes té lekker en de ander vindt het helemaal niks.  Nou ja, ik hou er in ieder geval van.

Deze ochtend stond het tosti-ijzer nog op het aanrecht en ik had zin om eens iets nieuws te proberen. In de koelkast lag nog een pak volkorenwraps en toen was mijn idee geboren. Ik probeerde gelijk 2 versies en ik moet zeggen dat ik eigenlijk niet kan kiezen welke het lekkerste was. Ik denk dat vooral de combi van deze 2 versies een succes was.

Wat heb je nodig voor deze ontbijtwrap

1 volkorenwrap

1 banaan

100% pindakaas

kaneel

En hoe maak je deze megalekkere ontbijtwraps

Besmeer 1 kwart van de wrap met pindakaas. Verdeel de banaan in plakjes over de helft van de wrap (over de kwart met pindakaas en de kwart ernaast.) Strooi wat kaneel over de bananenplakjes op het deel zònder pindakaas. Vouw het lege deel van de wrap over de banaan. Leg hem tussen het tosti ijzer, ik heb zelf een contactgrill. Wacht tot de wrap een beetje bruin kleurt. Snijd nu 4 punten van de wrap.

De banaan is nu ook lekker warm, maar pas op dat je je mond niet brand. Want dat je door wilt eten is 1 ding dat zeker is.

Eet smakelijk!

Ben benieuwd wanneer je deze wrap ook gaat maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.