fbpx

10 heerlijke simpele ontbijtjes

Ik hou ontzettend van ontbijten. Als ik wakker word heb ik er meteen al trek in. Ik bleef alleen altijd een beetje hangen in de gewone boterhammen met iedere keer ander beleg. Daar is natuurlijk niks mis mee, maar ik had wel al snel weer trek. Ik ging op zoek naar makkelijke en lekkere receptjes. De lekkerste die ik tot nu toe ontdekt heb, heb ik voor je op papier gezet.

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, dus ontbijt 

als een Keizer, lunch als een Koning en dineer als een bedelaar.

Laat je gegevens achter en dan ontvang je de link om het e-book te downloaden. 

 

Ps. Je e-mail wordt opgenomen in het systeem. Je ontvangt 1x per maand een inspiratiemail, maar gelukkig kun je je ook weer makkelijk afmelden.

Maak een gratis afspraak