fbpx

Wat anderen zeggen

Wat zeggen klanten

“Het afgelopen jaar was in meerdere opzichten een bijzonder jaar. Voor mij heb jij daar in positieve zin aan bijgedragen: ik ben ten goede veranderd dankzij je adviezen, je boekjes en berichtjes en je aanstekelijke enthousiasme.”

“Huh? Ik heb de verjaardag van mijn kind gevierd, wat andere keuzes gemaakt en andere producten gegeten en ik ben gewoon afgevallen!”

“Ik keek in de kast om te zien wat ik moest kopen bij de boodschappen en nu bleek dat ik dus degene was die alles opat.”

“Ik heb je site bekeken en dacht alleen maar, dit wil toch iedereen?”

“Ik ben zo blij dat ik me eindelijk weer wat fitter voel.”

“Sandra gaf mij inzicht dat door dingen te veranderen in mijn eetpatroon het zou gaan lukken. En ik eet tegenwoordig véél! Alleen andere dingen. Mijn kleding zit weer lekker, ik voel me fit en ga dit zeker doorzetten.”

“Ik vond tijdens het opruimen een voorverpakt cakeje. Normaal zou ik dit zo opeten, maar doordat ik hiermee bezig ben, heb ik bewust even thee gezet en het cakeje samen met mijn zoon gedeeld. Ik ga veel bewuster om met eten.”

**REVIEW** 

13 weken geleden begon ik een traject bij Sandra van Blij-met-je-lijf.
Er waren stiekem in afgelopen jaren weer wat kilo’s bijgekomen, waar ik wel vanaf wilde. Ook was ik benieuwd welke gezondere keuzes ik kon maken wat voeding betreft.
De resultaten waren boven verwachting!
Naast het feit dat ik vandaag tijdens het laatste weegmoment bij Sandra maar liefst 10,5 kg minder woog, ben ik me vooral veel beter gaan voelen.
Ik wist niet dat voeding zoveel impact heeft op je hele zijn.
Sinds ik mijn eetpatroon ben gaan aanpassen ervaar ik meer energie, een betere weerstand, mijn darmen voelen prettiger aan en ik heb veel minder behoefte aan suiker.
De begeleiding van Sandra was persoonlijk en op mijn eigen wensen aangepast.
Iedere week ontving ik een mail met daarin handige weetjes, diverse oefeningen, stof tot motivatie en een lekker recept.
De gewichtsafname lijkt door al die andere voordelen bijna op de laatste plaats te komen, terwijl het natuurlijk heel fijn is dat ik nu weer feilloos in een kleinere maat kleding pas en me zelfverzekerder voel over mijn lijf.
Een blij-met-je-lijf-traject doet dus zijn naam eer aan!

Deel je ervaring
Voor iedereen is de weg naar een gezond gewicht anders. Wat wel voor iedereen belangrijk is, is een goede motivatie en positieve instelling. Soms zal dit niet makkelijke zijn.

Het is fijn om successen van andere mensen, die deze weg al bewandeld hebben, te horen. Het zijn mensen zoals jij en ik die hun verhalen en hun ervaringen met je willen delen. Laat je motiveren door deze mensen!

Wil je zelf een succes verhaal delen

Dat vind ik echt super. Hieronder kun je je verhaal delen.

Alvast hartstikke bedankt!!

12 gedachten over “Wat anderen zeggen

 • om 20:03
  Permalink

  3 maanden geleden kwam ik via een bekende bij Sandra/Blij met je Lijf terecht. Ik voelde mij niet fit, had weinig puf en was een paar kilootjes te zwaar.
  Door de analyse /informatie van Sandra en het werkboek eerlijk in te vullen (soms erg confronterend) kon ik de knop omzetten. Dankzij “Blij met je Lijf” voel ik me weer fit en zijn de extra kilo’s verdwenen. En dat alles zonder het gevoel te hebben dat ik er iets voor heb moeten laten.
  Sandra hartelijk bedankt 😊

  Beantwoorden
  • om 20:39
   Permalink

   Fijn dat ik je hierbij mocht begeleiden! Je hebt het hartstikke goed gedaan. Succes verder.
   Groetjes Sandra

   Beantwoorden
 • om 19:11
  Permalink

  vandaag op die super weegschaal gestaan van Sandra. heb al een tijd een idee dat ik gegroeid en dus te dik ben. maar wat blijkt nu?
  Dat het allemaal reuze meevalt. alles wordt netjes ingesteld, lengte en leeftijd, man of vrouw en dan wordt alles keurig berekend.
  de komende tijd nog een beetje uitkijken en dan kan ik de zomer wel weer in. En waar ik mij aan stoor is gezien mijn leeftijd helemaal niet erg.
  Goed bericht toch? Het is echt de moeite waard om het ook eens te doen, je krijgt handige tips als het een beetje tegen zit en dan komt het met een beetje goede wil wél weer goed!
  En ze heeft er weer een diploma bij!! ik wens haar (en allen die na mij naar haar toe gaan) veel succes!!

  Beantwoorden
  • om 08:56
   Permalink

   Lief! Niks is fout, maar soms kun je wel dingen anders doen of verbeteren.

   Beantwoorden
 • om 17:40
  Permalink

  Wat was het leuk, die workshop maandagavond. Was fijn om te horen hoe je zelf op een makkelijke manier een gezonde maaltijd kan maken maar ook de tips voor de tussendoortjes en gezonde drankjes….
  En dan voor thuis het gezellige tasje met een handige maatbeker en nog veel meer tips, ! Top!

  Beantwoorden
 • om 17:09
  Permalink

  Afgelopen week een workshop ‘menu make-over’ gevolgd bij ‘blij met je lijf’.
  Een leerzame 1,5 uur die voor iedereen, groot en klein!, dagelijks van toepassing kan komen.
  Op het einde nog een leuke goodiebag waar je zeker wat aan hebt, leuk!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.