fbpx

Werkwijze

Er zijn verschillende middelen om af te vallen op de markt, zoals shakes en pillen. Vaak geven deze middelen snel resultaat, maar helaas op langere termijn komen mensen weer aan en vervallen in hun oude patroon. Soms zijn ze naar verloop van tijd zelfs zwaarder dan voor het ‘dieet’.

Het zou natuurlijk ideaal zijn om de kilo’s die je in jaren bent aangekomen in een paar weken af te vallen. En dit behaalde gewicht dan ook nog eens te behouden.

Stoppen met diëten en lijnen

Laten we stoppen met lijnen en snelle afvalmethoden, maar laten we vooral weer gewoon gaan eten.

Superslank is niet het hoofddoel, maar je lekker  gezond en fit voelen. Een gewichtsverlies van 5-10% heeft al effect op je gezondheid.

Door te luisteren, uit te zoeken wat je voedingspatroon is, te kijken naar je voorkeuren voor voeding en te kijken naar je leef-, woon- en werksituatie kan ik je een goed advies op maat geven. Ik wil je leren dat je met ander keuzes op gebied van voeding al heel veel kunt bereiken. Dit kan op een gezonde manier, waar ook genieten bij hoort. Je krijgt van mij motivatie, steun en advies. Een gezonde leefstijl bestaat uit 4 onderdelen: gezonde voeding, gezond beweegpatroon, ontspanning en goede slaap. Door te zorgen dat deze 4 dingen in balans komen, kun je een gezonde leefstijl aanleren. 

Ik mag alles eten

Ik werk met de methode van de GCN (gewichtsconsulenten Nederland) ‘Ik mag alles eten!’ Bij deze methode wordt er

gewerkt met een werkboek waar alle thema’s ruim aan bod komen. Ook krijg je gelijk meer kennis over voeding mee en word je je meer bewust van je eetgedrag. 
Ik zeg: “Op naar een gezond gewicht!”