fbpx

Jaaaaa, Blij met je lijf bestaat 2 jaar

Wauw, wat vliegt de tijd zeg. Blij met je lijf bestaat gewoon alweer 2 jaar. En wat ben ik trots. Ik heb al meer keer teruggeblikt, maar ook dit is weer een moment om eens even terug te kijken op de afgelopen 2 jaar. 

2 jaar geleden startte ik met Blij met je lijf. Mijn schat had net een ernstige knieblessure opgelopen, dus deze zorg kreeg ik er ook bij. Ook was ik tijdelijk meer gaan werken bij mijn werk in de kinderopvang. Dus dat waren wel wat ballen die ik in de lucht moest houden. Toch kijk ik met een goed gevoel terug op deze periode. 

Er waren al snel wat mensen die het vertrouwen in mij hadden en ook in de methode die ik gebruik. Het spreekt mensen aan dat ze niet op dieet gaan, maar ze passen hun leefstijl aan. De methode die ik gebruik: ‘Ik mag alles eten!’ helpt enorm om mensen andere inzichten te geven. En wat supertof dat ik al heel wat mensen heb kunnen helpen naar een gezonde leefstijl. Bij de 1 lukte het gelijk om de goede weg te nemen, bij de ander was het een zoektocht. Maar iedereen die een traject heeft gevolgd, weet wat goede, gezonde keuzes zijn en heeft zijn/haar gewoontes onder ogen durven komen. En wauw, wat gaaf dat er dan zoveel vertrouwen is. Mensen durven zoveel te bespreken, ik ervaar de consulten altijd als heel waardevol. Dit krijg ik gelukkig ook terug van al die kanjers die een traject gevolgd hebben. Want ja, ik vind echt dat je een kanjer bent, als je voor jezelf kiest en goed voor jezelf wilt zorgen. 

Blijven leren

Intussen heb ik ook een hoop dingen geleerd. Ik heb workshops en cursussen gevolgd en ik ben lid van een WhatsApp groep met gewichtsconsulenten en ik doe regelmatig mee aan messenger sessies met alle mensen die ook de ‘Ik mag alles eten!’methode gebruiken. Het is zo fijn om dingen te kunnen overleggen met elkaar. Een idee van welke workshops en cursussen die ik gevolgd heb: begeleiden van kinderen, slaapcoach, menu in de menopauze en  sport en voeding. En ik heb nog zoveel op mijn lijstje staan, dus ik heb voorlopig nog genoeg te doen. En inmiddels ben ik na ruim 20 jaar gestopt in de kinderopvang en leraarondersteuner geworden. Wat een fijne stap die ik genomen heb, maar ik kan echt wel terugkijken op hele leuke momenten uit die tijd.

Ik ben ook aanwezig geweest bij verschillende evenementen. Een ladiesnight, een rommelmarkt, winterfair en Naaldwijkse wandelvierdaagse.

Vorig jaar in het voorjaar was de eerste cursus ‘Blij met je lijf!’ en wat gaaf was dat. De deelnemers deelden steeds meer met elkaar en we hebben lekker gewandeld.

Vlak voor de zomervakantie 2018 waren er binnen een weekend wel 10 mensen die klaar waren voor een gezonde leefstijl (door 1 supertof berichtje op Facebook ;)). Ze zijn allemaal aan de slag gegaan met hun nieuwe leefstijl. De 1 vloog door het traject en de ander heeft het lekker uitgespreid. Zo fijn dat dat per persoon bekeken kan worden. We bekijken samen wat bij je past, zo wordt het een traject en leefstijl dat bij jou past.

Challenge

En dan nog de challenges. Geweldig hoe sommige dingen leven onder de mensen. 10.000 stappen, snackfree week, springtouw challenge, salad4lunch week, plank challenge, suiker challenge en zo kan ik nog wel even doorgaan. Al die reacties die binnenkomen, daar kan ik zo van genieten. 

Ik hou ervan om simpele recepten uit te proberen. Wanneer ik een recept zoek, vind ik het belangrijk dat ik weet wat alle producten zijn en waar ik het in de supermarkt kan vinden, dat het makkelijk klaar te maken is, misschien kan ik er een gezondere draai aangeven of het gewoon hier en daar aanpassen en het moet ook niet te lang duren om klaar te maken. De recepten die hier thuis goedgekeurd worden, deel ik met jullie op mijn website en op Instagram en Facebook. Ook hier komen zulke leuke reacties op. 

Winactie

En wat dacht je van alle winacties die ik alleen al het afgelopen jaar heb gedaan. Iedere keer dezelfde prijs, maar wat is híer behoefte aan. Eerst omdat Blij met je lijf 1 jaar bestond, daarna omdat ik jarig was en al snel volgde weer een winactie, omdat ik op Instagram en Facebook 300 volgers had. Ook de winacties tijdens de evenementen waren een enorm succes.

Dus waarom zou ik niet weer gewoon dezelfde prijs verloten nu Blij met je lijf gewoon alweer 2 jaar bestaat? Inschrijven kan via Facebook en Instagram.  Enne… ik zag al dat de 400 volgers op Facebook er ook alweer aan zit te komen, dussss wie weet…… binnenkort nog een winactie???

Wat een rij met toffe dingen hè. Niet gek dus dat ik gewoon hartstikke trots ben. En dan heb ik nog làng niet alles opgenoemd. 

Bedankt iedereen voor het vertrouwen dat jullie me geven. Ik krijg zoveel energie van al jullie fijne reacties. 

2 gedachten over “Jaaaaa, Blij met je lijf bestaat 2 jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.