fbpx

Supermakkelijke heerlijke wraps

Deze week kreeg ik in de praktijk de vraag of ik ideeën had voor meer variatie bij het avondeten. Toevallig ging ik net wraps eten. Heb van alles door elkaar gegooid en de wraps waren goed gekeurd hoor. Daarom vind ik het leuk om deze supermakkelijke wraps met jullie te delen. Meestal snijd ik de groenten zelf, maar ik koos deze keer ècht voor makkelijk.

Wat heb je nodig voor deze wraps voor 4 personen

Volkoren wraps (wij hebben er 2 per persoon gebruikt)

Een grote zak Italiaanse groente van 600 g. (Ik nam die mix met prei, rode ui en champignons.)

300 g (mager) rundergehakt of een pakje vegetarische rulstukjes (kan ook zonder gehakt)

2 tenen knoflook

1 pakje tomatenpuree

1 blikje chilibonen (400 g)

Italiaanse kruiden (ik deed er wel 2 theelepels in)

Gehaktkruiden (als je gehakt gebruikt)

Kerriepoeder

Paprikapoeder

Peper

Geraspte (30+) kaas

1 komkommer

Yoghurtdressing

En hoe maak je deze wraps

Doe wat olie in een pan, rul het gehakt en voeg de gehaktkruiden naar smaak toe . Voeg de uitgeperste knoflookteentjes toe en bak heel even mee. Doe de Italiaanse groente erbij en bak dit lekker mee. Voeg nu de rest van de kruiden, het pakje tomatenpuree en de chilibonen toe. Laat dit alles even lekker pruttelen.

Schep dan een beetje van het gegakt/groentemengsel op de wrap, strooi er naar smaak geraspte kaas over en rol de wrap op. 

Lekker met blokjes komkommer met yoghurtdressing (zo kom je zeker aan je aanbevolen portie groenten).

Eet smakelijk

Ik maak deze wraps ook vaak met kippendijblokjes en dan gebruik ik Mexicaanse kruidenmix

Laat je nog even weten als je deze supermakkelijke wraps gemaakt hebt? Vind ik hartstikke leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Maak een gratis afspraak