fbpx

Waarom ik zo enthousiast ben over de cursus: ‘Blij met je lijf!’

Zoals je misschien al gezien hebt, doe ik mee aan de summerproef weken van de BGN. 10 weken lang iedere week een andere challenge. Met als doel eens bewust naar je leefstijl te kijken. Sommige challenges zijn lastig, ja ook voor mij, andere zijn heel goed te doen en is voor mij zelfs niet eens een èchte challenge. Door hier zo mee bezig te zijn kwam ik op het idee om een cursus te gaan geven. ‘Blij met je lijf!’

Ik word zo enthousiast bij het idee van de cursus!! Hoe gaaf is dit? Een groep mensen gaan begeleiden naar een gezonde leefstijl en ook nog eens bewegen met elkaar. Ik heb er superveel zin in, maar dat komt natuurlijk omdat ik weet waarom het zo’n goed idee is.

Met elkaar een cursus volgen heeft heel veel voordelen. Denk aan:

 • een stok-achter-de-deur
 • je kunt ervaringen delen met elkaar
 • je kunt elkaar oppeppen als het even niet zo goed gaat
 • je beweegt die dag sowieso voldoende
 • je kunt alles aan me vragen wat je wilt weten over een gezonde leefstijl
 • de kosten liggen een stuk lager, doordat je met elkaar bent

Toen ik het evenement aanmaakte op Facebook, kreeg ik direct gave reacties. Dus ook dit is voor mij een teken dat het idee hartstikke goed is. Ik zou het natuurlijk heel gaaf vinden als er lekker wat mensen zijn die zich dan ook daadwerkelijk gaan inschrijven. Dat vind ik altijd het spannends als je zoiets gaat opstarten.

Ik heb er wel alle vertrouwen in dat het gaat lukken. De cursus kost €112,50 en weet je wat ook een groot voordeel is? Dat veel ziektekostenverzekeringen (een deel van) de cursus vergoeden. Dat zou helemaal tof zijn, dat je de cursus (bijna) gratis zou kunnen volgen. Wil je weten of je hiervoor in aanmerking komt? Klik dan hier.

Wat krijg je allemaal voor die €112,50

 • een werkboekje met alle thema’s uitgeschreven
 • wat opdrachtjes (ja er moet natuurlijk wel hard hard gewerkt worden)
 • heel veel informatie in de vorm van folders en in het werkboekje
 • koffie en thee
 • kans om alle vragen te stellen die je wilt, over een gezonde leefstijl
 • een stok-achter-de-deur
 • ervaringen delen met andere mensen die met precies hetzelfde bezig zijn
 • je gaat je fitter voelen
 • je krijgt meer kennis over een gezonde leefstijl
 • je raakt ongetwijfeld wat kilo’s kwijt

Ik zou zeggen: op naar een gezonde leefstijl! Schrijf je snel in, want vol=vol.

Ik heb er zin in en hoop je snel te ontmoeten!

2 gedachten over “Waarom ik zo enthousiast ben over de cursus: ‘Blij met je lijf!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Maak een gratis afspraak