fbpx

Gevulde eierwrap, supergeschikt voor na het sporten

Vorige week deed ik weer mee met de suikerchallenge. Dit betekent dat je dan helemaal geen toegevoegde suikers mag eten. Wel de producten waar ze van nature in voor komen, gelukkig. Ik heb al vaker meegedaan, dus je zou denken dat je dan wel weet wat je allemaal  wel en niet mag eten. Nou… dat viel dus echt nog wel even tegen. Zeker het beleg op je brood dat je in de supermarkt kunt kopen. Bijna overal zit suiker in. 

Ook ging ik eindelijk weer bij de sportschool sporten. Buiten was een circuit uitgezet. Nou ik voelde dit meteen aan mijn spieren. En aangezien ik altijd snel last heb van spieren, wilde ik dit zoveel mogelijk voorkomen. Het is verstandig om dan veel eiwitten te eten en ook je koolhydraten mogen aangevuld worden. En dit bracht me op een idee. Ik maakte een eierwrap. En lekker dat het was!!! Samen met mijn zoon heb ik heerlijk zitten smullen. (daarnaast at ik ook nog wel een boterhammetje hoor, wat jezelf wilt natuurlijk)

Dit heb je nodig voor deze eierwrap voor 1 persoon

2 eieren

Italiaanse kruiden

Peper en zout naar smaak

Bereidingsvet

Plakje zachte geitenkaas

4 snoeptomaatjes

Een stuk avocado (ik gebruikte een kwart)

En zo maakte ik de gevulde eierwrap

Doe bereidingsvet in een koekenpan. Kluts 2 eitjes in een kom samen met peper, zout en Italiaanse kruiden. Schenk het eiermengsel in de pan. Maak er een soort pannenkoek van. Zet het vuur lager en laat het langzaam garen. Je kunt eventueel een bord gebruiken om de eieren nog even om te draaien. 

Laat de eierwrap even afkoelen. Prak intussen de avocado en smeer dit op de eierwrap. Verkruimel de geitenkaas erover. Halveer de tomaatjes en verdeel ze ook over de eierwrap. Rol de wrap nu op. En snijd hem voorzichtig doormidden. 

Eet smakelijk

Laat je weten wat jij ervan vond? Vind ik hartstikke leuk! Misschien heb je nog wel een variatie op deze vulling, laat het me weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.