fbpx

Lekkere lunch: wrap, avocado en gerookte kip

Mmm… ik wilde wel weer eens iets anders eten dan een ‘gewone’ boterham. Begrijp me niet verkeerd hoor, want ik ben een echte broodeter, heerlijk. Maar soms vind ik het wel lekker eens af te wisselen met iets anders. Ik had nog wraps in de koelkast liggen van een verjaardag en wilde er graag iets lekkers van maken. En dat was zeker gelukt!!! Ik maakte 2 verschillende versies. Ze lijken op elkaar, maar de basis was net ietsje anders. Ik laat je straks weten welke ik het lekkerst vond. Ben natuurlijk wel benieuwd welke jij het lekkerst vindt.

Ingrediënten van deze overheerlijke wrap 1

1 meergranen of volkoren wrap

1/4 avocado

1/4 stuk van een gerookte kip

Rucola sla

een paar snoeptomaatje (naar smaak)

Hoemoes (tomaat basilicum )

Hoe maakte ik deze overheerlijke wrap 1

Snijd de avocado door de helft en kies de helft waar de pit al uit is. Zo kun je de avocado prima bewaren in een zakje of bakje. Schep de avocado uit de schil en snijd in blokjes.

Snijd ook de gerookte kip in blokjes. En de snoeptomaatjes kun je ook 4 à 6 stukjes snijden.

Smeer de wrap in met de hoemoes en leg er de helft van de avocadoblokjes en de kipblokjes op. Verdeel de tomaat erover en een plukje rucola sla. Rol de wrap zo strak mogelijk op en snijd hem in 2 stukken.

Ingrediënten van deze overheerlijke wrap 2

1 meergranen of volkoren wrap

1/4 avocado

1/4 stuk van een gerookte kip

Rucola sla

een paar snoeptomaatje (naar smaak)

Zuivelspread light met bieslook

Hoe maakte ik deze overheerlijke wrap 2

Snijd de avocado door de helft en kies de helft waar de pit al uit is. Zo kun je de avocado prima bewaren in een zakje of bakje. Schep de avocado uit de schil en snijd in blokjes.

Snijd ook de gerookte kip in blokjes. En de snoeptomaatjes kun je ook 4 a 6 stukjes snijden.

Smeer de wrap in met de zuivelspread en leg er de helft van de avocadoblokjes en de kipblokjes op. Verdeel de tomaat erover en een plukje rucola sla. 

Hoemoes tomaat-basilicum

Rol de wrap zo strak mogelijk op en snijd hem in 2 stukken.

Mmmm heerlijk!!!! Eetsmakelijk

En tja welke vond ik nu de allerlekkerste??? Ik vond die met hoemoes de lekkerste. Ik vind de hoemoes met tomaat en basilicum echt heel lekker. Je kunt hem heerlijk combineren. En nee, ik heb geen aandelen hoor. Maar wil deze graag met je delen. Let op dat je er ook weer niet teveel van eet, want aan deze hoemoes wordt ook wel wat zout toegevoegd.

Welke wrap lijkt jou het lekkerst?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.