fbpx

Zullen we samen een ommetje maken?

Sins kort gebruik ik de ommetje app van de Hersenstichting. Het motiveert enorm om iedere dag even een ommetje te gaan maken. En nee, ik heb hier geen aandelen in of zo. Maar ik vind dit dus echt een leuke stimulans. Je kan er namelijk teams in maken en punten verdienen op verschillende manieren.

 Je krijgt punten voor:

 • het maken van je ommetje
 • het delen van je ommetje
 • als je een ommetje voor 9 uur ’s ochtends maakt
 • voor medailles die je kunt verdienen.

Hoe kan je die medailles verdienen?

 1. door iedere dag 20 minuten te lopen
 2. door aaneengesloten dagen te lopen
 3. door het delen van de campagne
 4. de vroege vogel medaille
 5. door een wandeling te maken van minimaal 750 meter (zet je instelling voor deze app op ‘altijd toestaan’ voor toegang tot locatie voor deze app)
 6. door weetjes over je hersenen te verzamelen. Deze ontvang je altijd na een ommetje

Ik start per 1 maart een team in deze gratis app.

Het klinkt misschien ingewikkeld, maar het valt echt mee. Je moet eigenlijk gewoon iedere dag een ommetje maken van minimaal 20 minuten en minimaal 750 meter.

Ik wil jou graag uitdagen om ook iedere dag een ommetje te maken. Misschien wandel je nu ook al (bijna) iedere dag. Maar om zoveel mogelijk punten te verzamelen moet je wel iedere dag een ommetje maken. Dus ook als het een hele dag regent of als je eigenlijk helemaal geen tijd hebt.

Doe je mee?

De code van team Blij met je lijf = 39NRE En we gaan natuurlijk de hele maand deze uitdaging aan.

Heb je de ommetje app al? Dan kan je gewoon meedoen in het team. Je start in dit team gewoon op 0, terwijl je in andere teams gewoon je punten behoudt.

Lijkt me heel tof als je meedoet, zo kunnen we elkaar een beetje uitdagen.
En nu heb ik nog iets heel leuks bedacht…

Je maakt namelijk ook nog eens kans op hele toffe prijzen

 • Onder alle deelnemers in het team verloot ik een lichaamsanalyse + kort advies
 • De winnaar van team ‘Blij met je lijf’ mag 3 kwartier persoonlijk alle vragen aan mij stellen m.b.t. een gezonde leefstijl. Dit kan tijdens een wandeling, een bezoek in mijn praktijk of online. Maar misschien heb je wel een heel ander idee. Ik sta overal voor open.

Ik maak de winnaars bekend op 1 april 2021 (dan bestaat Blij met je lijf ook nog eens 4 jaar!!)

Lijkt me heel leuk om samen een ommetje te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.