fbpx

Wie jarig is trakteert…

Jaaaaa…… Blij met je lijf bestaat 1 jaar!!! En wat is er veel gebeurd in dit jaar.

Even terug in de tijd…

Al jaren werkte ik in de kinderopvang, bij dezelfde organisatie. Ik heb gewerkt op de groep en als kwaliteitscoördinator. Tot het bedrijf werd overgenomen. Mijn functie als kwaliteitscoördinator verviel en ik ging weer terug de groep op. Mij leidinggevende wilde mij graag op de locatie houden dus ik mocht op de BSO werken en daarnaast locatiecoördinator. De uren die bij mijn groep hoorde waren te weinig, dus ook dit verviel uiteindelijk. Dus 3 middagen op de BSO. Met de kinderen vond ik het heerlijk om te werken en tussen de middag kwamen mijn eigen kinderen en buurjongens gezellig een boterhammetje eten. Op school werd het continurooster ingevoerd en daar zat ik dan hele dagen alleen thuis, te wachten tot ik ‘mocht’ gaan werken. Ik had geen zin om dingen in huis te doen, ik kon het ook morgen doen. Dus het werd tijd voor een nieuwe uitdaging. Maar wat?

Na lang zoeken en oriënteren kwam ik gewichtsconsulente voor kinderen tegen. Dat leek me wel wat. Gezonde leefstijl  (ik wilde zelf immers ook wat kilootjes kwijt) en ook nog eens met kinderen werken. Dus ik ben begonnen met leren. En tja dan waren die onhandige werktijden toch ineens handig. Ik kon (bijna) de hele dag leren en dan naar mijn werk op de BSO. Binnen een paar maanden had ik mijn diploma gewichtsconsulent.

In januari schreef ik me in bij de KvK. Daarna ging het opzetten van mijn eigen praktijk snel. Ik ging om tafel met de GCN (gewichtsconsulenten Nederland) en tekende eind maart om me bij hen aan te sluiten.

Ik schreef me ook in bij de BGN (Branche-organisatie gewichtscopnsulenten Nederland), dan konden mijn klanten (een deel) vergoedt krijgen van de verzekering.

En 1 april ging ik echt starten. In die tijd kreeg mijn man een zware knieblessure. Ik was dus naast het starten van een eigen bedrijf ook aan het zorgen voor mijn man, heb een gezin en ik werkte extra uren bij het kinderdagverblijf. Dat was best pittig.

Ik heb mensen mogen begeleiden en dat vind ik echt supergaaf om te doen. Ik plaats iedere dag iets op Facebook en Instagram en merk dat de naam ‘blij met je lijf’  inmiddels begint op te vallen. Ik heb hulp gehad van veel mensen: mijn ouders en mijn man met het maken van mijn praktijkruimte en ondersteunen in het maken van beslissingen. Iemand die wilde me helpen bij het maken van mijn website, iemand wilde mijn huisstijl ontwerpen en later ook mijn folder, ik kwam in contact met een fotograaf. Ik kwam in de krant bij: ‘Op de pijp met’ Zo gaaf allemaal.Al moet ik er wel aan wennen dat bv. mijn gezicht zo groot op mijn folder staat

Iedere keer zie ik mijn bedrijf groeien. Eind vorig jaar heb ik een workshop gegeven en krijg ook steeds vaker de vraag of ik meer workshops wil gaan geven. Ik heb de opleiding om kinderen te mogen begeleiden afgerond en ik heb een cursus slaapcoaching gevolgd. Ik vind alles leuk!

Inmiddels komen er weer nieuwe dingen aan. Deze week ga ik afscheid nemen van de kinderen en collega’s van de BSO. Ik blijf nog 1 dag werken op de dagopvang. Het is heel dubbel. Ik wilde al jaren iets anders en nu het moment daar is, besef ik dat ik de kinderen heel erg ga missen. De kinderen mij ook waarschijnlijk… ze waren het er niet echt mee eens dat ik wegga. 

Ik ga workshops geven aan kinderen van BSO-locaties van de hele organisatie, ik vind het superspannend maar heb er ook heel veel zin in. Het gaat dus een gekke week worden.

Jarig!

Deze week viert ‘Blij met je lijf’ zijn 1e verjaardag en dat moet gevierd worden!!

Er gaan deze week 2 acties van start. Je kunt je hier van 1 t/m 10 april inschrijven om kans te maken op een voedingsanalyse en persoonlijk voedingsadvies t.w.v.€75,-

Daarnaast gaat de uitdaging: ‘in 10 stappen naar een gezonde leefstijl‘ van start. Hier kun je je inschrijven.

Ik hoop nog veel mensen te mogen inspireren voor een gezonde leefstijl en ik kijk er naar uit om je eens te ontmoeten.

 

2 gedachten over “Wie jarig is trakteert…

 • om 20:52
  Permalink

  Ook al zeg ik het regelmatig tegen je wil ik ook hier reageren. Ja, het was een heel pittig jaar voor je en je wist het op een ontspannen manier allemaal voor elkaar te krijgen. Sinds jij hiermee bezig ben ga je er voor 200 % voor. Je werk, gezin, mantelzorg, studie , vrijwilligerswerk en je hele sociale leven, het ging allemaal ‘gewoon’ door. Knap, Petje af!
  Ik hoop en wens zó dat het je gaat lukken een bloeiende praktijk te krijgen. Aan jou inzet zal het niet liggen.
  Lieve dochter heel veel succes!!???. mam

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.