fbpx

Jaaa, genomineerd voor de Liebster award!!

Hoe te gek is dat? Mariska van Voedzaam en Krachtig heeft Blij met je lijf genomineerd voor de Liebster Award. Ik vind dat superleuk en vind het een echte eer. Thanks Mariska!

Wat is de Liebster Award

De Liebster Award is een virtuele Award voor en door bloggers. De bedoeling is om elkaar in het zonnetje te zetten en andere leuke blogs onder de aandacht te brengen. Bij de nominatie horen 11 vragen aan de blogger in kwestie. Deze vragen zijn opgesteld door degene die je heeft genomineerd, in mijn geval dus Mariska van Voedzaam en Krachtig. Naast het beantwoorden van de vragen is het de bedoeling dat ik zelf ook weer vijf bloggers nomineer en hen 11 vragen stel. Wie ik heb genomineerd zie je onderaan dit artikel.

1. Wie ben je?

Ik ben Sandra en woon samen met mijn man en 2 zoons in Naaldwijk. Ik werk al bijna 25 jaar in de kinderopvang. Door vele veranderingen raakte ik de motivatie een beetje kwijt en ging op zoek naar iets anders. Ik wilde zelf al jaren wat kilo’s kwijt en begon me te interesseren voor gezonde voeding. Ik vind het superleuk om andere mensen nu ook te mogen motiveren en begeleiden naar een gezonde leefstijl, als gewichtsconsulent. Ik heb ook geleerd om kinderen te mogen begeleiden en slaapcoaching. 

2. Waarom ben je gestart met een blog? Wat je jouw ‘missie’?

Ik vind schrijven ontzettend leuk, een blog al helemaal. Door wat tijdnood doe ik dit niet structureel en dat is wel het plan om echt te gaan oppakken. Wel probeer ik dagelijks iets op social media te schrijven en daar krijg ik hele leuke reacties op. Dat werkt zeker motiverend. Ik wil heel graag mensen motiveren en inspireren voor een gezonde leefstijl. Ik wil ze aan het denken zetten.

3. Wanneer is deze missie voor jou geslaagd?

Oei dat vind ik een moeilijke vraag. Als al een aantal mensen iets aanpassen aan hun leefstijl ben ik al heel tevreden. In mijn omgeving merk ik wel dat het heel erg leeft en dat mensen er wel meer mee bezig zijn. Dit vind ik super.

4. Mensen die jou blog nog niet kennen of volgen, wat missen zij volgens jou (en waarom zouden ze dit dus eigenlijk wél moeten doen)?

Nu schrijf ik nog niet structureel aan een blog, maar als we kijken naar de stukjes die ik op social media zet kun je je zeker laten inspireren. Ik deel regelmatig een leuk en vooral simpel receptje. Ik hou namelijk ook van makkelijk. Daarnaast krijg je gewoon hele leuke tips. 

5. Welk (eigen) artikel vind je zelf het allerleukst?

Mijn artikel over de plaatappeltaart vind ik leuk, omdat ik het ook leuk vond om te vergelijken met een ‘gewone’appeltaart.

6. Als je jezelf moet omschrijven als een product, welke zou dit dan zijn en waarom?

Jeetje dat vind ik best een lastige vraag… Misschien zoals een boterham, lekker veelzijdig, ik kan het met veel mensen vinden, je kan een boterham goed aanpassen naar smaak (ik kan me goed aanpassen, zolang ik me daar goed bij voel) en het is makkelijk, maar moet wel op de goede manier bereid worden.

7. Als je een voedingsmiddel zou mogen kiezen die dan vanaf nu geen calorieën meer bevat, wat zou dit dan zijn?

Ik denk dat dat dan toch de puntzak patat met een lekkere dikke klodder majo zou zijn. 

8. Welke producten staan standaard op jouw boodschappenlijstje?

Halfvolle melk, fruit (vooral appels en bananen), volkoren spaghetti, magere yoghurt en roeryoghurt, komkommer, boter, grof volkoren brood. Deze producten koop ik iedere week.

9. Hoe ziet jouw perfecte dag er uit?

Eerst lekker uitslapen. Dan op gemak ontbijten. Iets gezellig doen met mijn gezin, iets bekijken of iets actiefs, uit eten gaan. Als ik dit lees is dit eigenlijk een dag op vakantie in Frankrijk. Niks moet, alles mag. Mensen helpen naar een gezonde leefstijl vind ik trouwens superleuk om te doen, maar ja je moet soms keuzes maken…

10. Welk advies heb jij gekregen die je graag door zou willen geven aan beginnende bloggers?

Probeer dicht bij jezelf te blijven, dan is het het leukst om te doen. Niet iets schrijven, omdat je denkt dat anderen het leuk vinden.

11. Waar zie je jezelf over 5 jaar?

Ik hoop dat ik een goedlopende praktijk heb. Dat ik leuke workshops mag geven, om zoveel mogelijk mensen te helpen naar een gezonde leefstijl. Geen idee of ik dan ook nog in de kinderopvang werk. De tijd zal het leren.

Via de antwoorden op de vragen hebben jullie (hopelijk) iets meer kennis kunnen maken met mij en Blij met je lijf. Nu is het mijn beurt om mijn nominaties bekend te maken!

Mijn nominaties zijn:

Mijn vragen aan jullie:

1. Wie ben jij?

2. Hoe ben je aan de naam van je blog gekomen?

3. Wat vind jij het leukste aan bloggen, wat is je doel?

4. Waar haal jij je inspiratie vandaan?

5. Waar ben je het meest trots op? Wat heb je al bereikt?

6. Wat wil je nog graag bereiken met je blog?

7. Wat is je favoriete seizoen? Waarom?

8. Wat vond je als kind heel erg om te eten en vind je nu eigenlijk best lekker?

9. Hoe ziet jouw ideale vakantie eruit? Welk land, activiteiten, gerechten?

10. Wat lust je echt niet?

11. Welke dag uit je leven zou je graag nog eens beleven? Waarom?

De regels voor de genomineerden zijn als volgt:

Er zijn als laatste een aantal regels opgesteld voor de genomineerden van een Liebster Award. Maak je geen zorgen dit is niet ingewikkeld maar gewoon om het voor iedereen duidelijk te maken! Super leuk om zo dus je eigen blogpost te maken!

  • Bedank degene die jou heeft genomineerd ( Blij met je lijf ?)
  • Post een link naar mijn blog in jouw bericht
  • Zet een foto van de Liebster Award op jouw blog
  • Beantwoord alle vragen die je gesteld zijn
  • Nomineer zelf 5 bloggers en hun blog
  • Bedenk zelf 11 nieuwe vragen die jij graag wilt stellen
  • Informeer de genomineerden en bezorg hun een link naar je eigen blogpost zodat ze deze kunnen lezen
  • Kopieer deze regels in je eigen blogpost

Liefs 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.