fbpx

Blij met je lijf in 13 weken light

Vooral geschikt voor mensen die een paar kilo willen afvallen en graag in een korte begeleiding leren hun eetgewoonten aan te passen. Wil je weten wat een verantwoord dagmenu is of zoek je informatie over afvallen en gezonde voeding? Wil je je fitter voelen?

Tijdens het Blij met je lijf in 13 weken light traject maken we gebruik van een super handige Health Journal. De Health Journal heeft meer dan 200 pagina’s om jou te motiveren en je te helpen om je doelen te bereiken. Het staat vol met handige planners, checklists en andere praktische tools. Door het bijhouden van de Health Journal ga je vooral zelf op een positieve en leuke manier 13 weken actief aan de slag met afvallen en/of het bouwen van een gezonde leefstijl. Daarnaast ontvang je iedere week een mail in je mailbox met informatie die jou nog beter kunnen helpen en spreken we ook nog eens 5 keer af in mijn praktijk.

Met zijn A5 format neem je de Health Journal eenvoudig overal mee naar toe. Door de harde kaft en de ringband kun je gemakkelijk alle pagina’s invullen. Er is verder ook nog voldoende ruimte om hem creatief en helemaal naar je eigen stijl in te richten, zoals een echte bullit journal. Het is vooral een handig en compact boekje om lekker mee aan de slag te gaan!

Als je meer wilt weten over de health journal, maak dan gewoon een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. De health journal wordt dan kort met je doorgenomen en jij kunt al je vragen stellen onder het genot van theetje. Je bent van harte welkom!

Wat zit er in dit pakket:

  • 1x intakegesprek en persoonlijk voedingsadvies
  • 4x vervolg consult 
  • Voedingsanalyse
  • Health journal t.w.v. 15,-
  • Iedere week een mail in je mailbox met nuttige informatie, opdrachten en een recept.

Dit pakket kost €195,00

Is dit niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens hier:

Blij met je lijf in 13 weken intensief

Blij door de overgang