fbpx

Wat voegt een Gewichtsconsulent nu eigenlijk toe?

Pas sprak ik iemand die graag wil afvallen. Ze vertelde dat ze het iedere keer 3 weken volhoudt en dat het daarna weer mis gaat.
“Ik weet heus wel wat ik moet doen, maar het lukt gewoon niet!”, zei ze. En dat is iets dat ik heel vaak hoor. Ze vroeg: “Wat voeg jij, als Gewichtsconsulent, nu eigenlijk toe?”

Dat is een hele goede vraag. Ik krijg deze vraag ook regelmatig.
Want wat voor voordelen heeft een Gewichtsconsulent nou eigenlijk? Je kan toch alles op internet zoeken? Het klopt inderdaad dat je alles over gezonde voeding op internet kan vinden. Hoewel je dan ook weer niet weet wat je moet geloven. Er zijn zoveel meningen. Er staan vast ook wel schema’s die je kan volgen op internet. Ideaal eigenlijk!

Dus wat voor meerwaarde geef ik dan?
Als Gewichtsconsulent help ik jou met het aanleren van een leefstijl die echt bij jou past. Niet een algemeen advies maar echt een persoonlijk advies op maat.

  • Wat heb jij nodig?
  • Wat past bij jou? En bij jouw gezin?
  • Wat vind je lekker?
  • Krijg jij alle voedingsstoffen wel binnen?
  • En hoe krijg je dat dan wel voor elkaar?
  • Wat zijn jouw valkuilen en moeilijke momenten?

Afvallen klinkt misschien wel heel makkelijk, maar hoe vaak ben jij al opnieuw begonnen? Hoe fijn is het als je het niet alleen hoeft te doen en niet alles zelf hoeft uit te zoeken. Dat je professioneel advies op maat krijgt en dat je die stok achter de deur krijgt die je misschien wel even hartstikke nodig hebt.

Dit is wat ik jou als Gewichtsconsulent kan geven. Dat wil jij toch ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.