fbpx

Waarom je zeker mee moet doen met de 3 daagse: blij door de overgang

Voeding kan een gunstige invloed hebben op overgangsklachten.

Sommige voedingsstoffen kunnen klachten zoals opvliegers, hoofdpijn en vermoeidheid, verminderen.

Ook je energielevel kan omhoog gaan.

En niet onbelangrijk, misschien zelfs een paar kilootjes minder op de weegschaal.

Tijdens de 3 daagse wil ik je meer vertellen over de overgang en welke voedingsmiddelen jou kunnen helpen een positieve wending te geven aan jouw overgangsklachten.

Wist je ook dat de eerste overgangsklachten al tussen je 40e en 45e jaar kunnen beginnen? Ik hoor veel vrouwen zeggen: “Nee hoor ik kan nog geen overgangsklachten hebben, want ik ben nog lang geen 50!” Ehhh ja… de klachten beginnen vaak al eerder. Dit begint met verandering in je menstruatie en opvliegers. De gemiddelde leeftijd van de laatste menstruatie is trouwens wel rond je 50e jaar, dus ergens heb je wel iets goed onthouden.

Slechte voeding versterkt je klachten.

Gezonde keuzes zorgen voor een betere balans en de aanmaak van de juiste hormonen. Zo belangrijk voor een vrouw in de overgang, omdat je lichaam in verwarring is.  Door de veranderingen in je lichaam word je vaak juist in de overgang steeds zwaarder. Het is belangrijk om de schade te beperken, omdat overgewicht de risico’s op ziekte sterk verhoogt.

Wat ga je o.a. leren deze 3 dagen?

  • meer over je hormonen
  • welke ongemakken je kunt ervaren als je in de overgang bent
  • welke voedingsstoffen je kunnen helpen om blij door de overgang te komen

Iedere dag ontvang je een mail met info, een opdracht en linkjes naar nog veel meer info. De 3 daagse is helemaal gratis, dus daar hoef je het niet voor te laten!

Doe je mee? 

Het is tijd om nu eindelijk eens die stap te nemen om ècht iets aan je klachten en gezondheid te gaan doen.