fbpx

Nationale suikerchallenge 2023

7 dagen gezond eten en drinken zonder toegevoegde suikers: dat is de Nationale Suiker Challenge van het Diabetes Fonds. Het doel is ook dit jaar weer als voorgaande jaren: zoveel mogelijk Nederlanders bewust maken en helpen om hun suikerinname te beperken. Dit betekenteen week lang (zoveel mogelijk) geen toegevoegde suikers eten. In fruit en zuivel kom van nature suikers voor, dit kun je dus gewoon eten. Maar wist jij bv dat er in kipfilet vleeswaren ook suiker toegevoegd wordt? Veel mensen hebben geen idee hoeveel suiker ze naar binnen werken. Daarom is het goed om hier eens bewust naar te kijken.

Natuurlijk besteed Blij met je lijf hier ook aandacht aan!

Ik ga je op 3 manieren op weg helpen om hiermee aan de slag te gaan:

  1. Ik deel op social media mooie tips met je. Volg Blij met je lijf dus op Instagram, Facebook en/of LinkedIn
  2. In de Facebookgroep ‘word blij met je lijf’ geef ik extra info. Dus ben je nog geen lid? Wees welkom, je krijgt hier extra tips over suiker.
  3. Maar wil je het echt serieus aanpakken? Alleen in deze week kun je de ‘Blij zonder suiker challenge’ volgen met een hele mooie korting. Je krijgt alles wat ik hierboven beschreven heb dan niet voor €14,95, maar voor €9,95. Dat is gewoon een korting van €5,00

Ik ben benieuwd waar jij voor gaat. Durf jij er serieus voor te gaan? Of begin je heel voorzichtig met alleen stap 1 en misschien ook stap 2?

Je kan nu alvast inschrijven voor de online  ‘Blij zonder suiker challenge’ met die lekkere korting en dan start je gewoon op 5 juni.

LET OP: Als je eerst meer over de challenge wilt lezen, klik dan hier. Wil je je met de lekkere korting inschrijven, doe dit dan via de knop hierboven! Anders loop je de korting  mis, dat zou zonde zijn!

We gaan er een mooie week van maken!

Lees ook: 5 redenen waarom je minder suiker zou moeten eten

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Maak een gratis afspraak