fbpx

Iedereen blij aan tafel

Ik ben moeder van 2 kinderen. De oudste vindt alles lekker. Maar ook hij heeft zijn periode gehad dat hij niet wilde eten. De jongste lust veel, maar heeft toch wat dingen die hij niet graag eet. Hij heeft een periode gehad dat hij helemaal gestopt was met eten. Nou dan maak je je als moeder echt wel zorgen hoor. Gaat dit ooit nog goed komen? Ik kan je verzekeren dat het zeker goed is gekomen.

Naast de ervaring die ik op gedaan heb in mijn werk met kinderen, ben ik ook moeder van 2 kinderen. Ik kan dus zeker zeggen dat ik wel weet waar ik het over heb. De oudste vindt alles lekker. Maar ook hij heeft zijn periode gehad dat hij niet wilde eten. De jongste lust veel, maar heeft toch wat dingen die hij niet graag eet. Hij heeft een periode gehad dat hij helemaal gestopt was met eten. Nou dan maak je je als moeder echt wel zorgen hoor. Gaat dit ooit nog goed komen? Ik kan je verzekeren dat het zeker goed is gekomen.

Kinderen komen allemaal in een fase waarin ze hun eigen keuzes willen maken. Er wordt al veel bepaald voor ze, dus hoe fijn is het om eens zelf te beslissen. 1 van de dingen waar dit goed bij kan is eten. En dan is het de kunst om het gezellig te houden aan tafel en ook nog eens voor elkaar te krijgen dat je kind (weer) gaat eten.

Ik hoor regelmatig dat ik ‘makkelijke eters’ heb en dat is eigenlijk ook gewoon zo. Iedereen mag uiteindelijk iets hebben dat hij minder lekker vindt.

Zit jij met je handen in het haar?

Weet je niet meer hoe je het gezellig moet maken aan tafel?

Kijk je al op tegen de volgende maaltijd?

Neem dan contact op met me. Ik help je graag.

  • Ik kom bij jullie thuis om te kijken en te bespreken hoe ik jullie kan helpen. 
  • Jullie filmen een maaltijd en ik bekijk dit filmpje en kijk wat er gebeurd.
  • Niks is fout, maar misschien zijn er wel verbeterpunten.
  • Je krijgt tips en informatie hoe iedereen weer blij aan tafel zit.

Wat zit er in dit pakket

  • Kennismakingsgesprek
  • Observeren
  • Het nagesprek 

Dit pakket kost €60,00