fbpx

Aftersummer challenge wandelweek

Hoe gaaf is het dat Hilda v.d. Burgh van Heppie people ook meedoet met de wandelweek. Hilda is maandag 2 en donderdag 5 september gestart met een 12 weekse wandeltraining op het strand van Ter Heide. En wat nu extra tof is, mensen die deze week mee willen doen met de wandel week mogen aansluiten bij deze training. Hoe lekker is het om een uur langs het strand te wandelen. Het is wel iets meer hoor dan gewoon wandelen.

Hilda kijkt of je een goede houding hebt en er wordt echt sportief gewandeld. Daarnaast doe je ook nog oefeningen. Dus eigenlijk heb je gewoon het hele pakket gehad als je van het strand afgaat. De kosten hiervoor zijn €8,50. Je kunt aansluiten bij de groep op maandag 9 september om 13.00 uur en op donderdag 12 september om 9.00 uur en om 10.30 uur. De sportieve wandeling duurt een uur. Verzamelen bij Hotel Elzenduin in Ter Heide

Daarnaast kun je Hilda op dinsdag in het Prinsenbos vinden om 10.30 uur, op woensdag om 17.00 uur en op vrijdag om 9.30 uur. Ook dan let ze op je houding. De sportieve wandeling duurt deze keer een half uur. Zo kun je eens kennismaken met deze manier van wandelen. In het Prinsenbos zijn de wandelingen gratis.

Klik hier voor meer informatie

Ik trap maandag samen met Hilda deze wandelweek af. Zien we je daar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.