Logo-Blij-met-je-lijf-GROOT

Hoi Sandra,

Wat zijn we met zijn allen in een gekke situatie terecht gekomen. Heftig allemaal. Voor iedereen heeft dit gevolgen en iedereen heeft er mee te maken. Veel mensen werken thuis, anderen moeten juist harder werken en weer anderen zijn ook ineens juf of meester geworden. Maar wat dacht je van de mensen die alleen wonen en voor veel ondernemers. Nou ja zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Ik wil met deze nieuwsbrief eigenlijk proberen wat vrolijkheid binnen te brengen bij jou.

Op 1 april 2020 bestaat Blij met je lijf 3 jaar

En dat is eigenlijk wel reden voor een feestje. Wie jarig is, trakteert!! Jij, als trouwe lezer, krijgt dan ook nu al te horen wat ik weg wil geven.
  1. In 10 stappen naar een gezonde leefstijl
  2. Win een persoonlijk voedingsadvies

In 10 stappen naar een gezonde leefstijl

je wilt al tijden gezonder gaan leven
je wilt niet tonnetje rond worden, nu je helemaal uit je ritme bent

Dan is het nú tijd om daar iets aan te gaan doen!
Schrijf je in voor de online tips. 10 dagen krijg je goede tips om je leefstijl stapje voor stapje te veranderen. EN weet je wat helemaal leuk is? Je kunt je gewoon gratis inschrijven! Ik zou het gewoon proberen!

Win een persoonlijk voedingsadvies

Ja je leest het goed. Om dat Blij met je lijf jarig is, geef ik ook 1 voedingsanalyse en persoonlijk voedingsadvies weg! Natuurlijk zullen we het advies via videobellen of Skype bespreken.
Wat moet je hiervoor doen?
Ga naar mijn Facebook of Instagram en laat daar een berichtje achter onder het bericht.Helemaal tof als je je vriendinnen tagt die dit ook graag zouden willen winnen.
Heb je geen Facebook of Instagram? Reageer dan met de knop hieronder
Intussen heb ik ook niet stilgezeten en wat ik gedaan heb, wil ik graag met je delen.

Zorg nú extra goed voor jezelf

Zorg nu extra goed voor jezelf
Verhoog juist nu je weerstand
Krijg inzicht in je voedingspatroon
Voel je fitter en/of verlies wat kilootjes

Door een persoonlijk voedingsadvies krijg je inzicht:

  • in eetgedrag
  • in eventuele tekorten van voedingsstoffen
  • over de hoeveelheid voeding die je nodig hebt op een dag
Het advies kost normaal €75,00, maar omdat ik jou ook de kans wil geven om je gezond en fit te voelen bied ik dit advies nu aan voor €60,00 je krijgt dus 20% korting!

Natuurlijk mag je meedoen om het voedingsadvies te winnen. Wanneer je de winnaar bent, krijg je het betaalde bedrag gewoon terug.

Blij met je lijf in 8 weken online

Loop je al een tijd rond met het idee dat je nu echt eens gezonder moet gaan eten?
Krijg je ondanks alles toch al een beetje voorjaarskriebels? En wil je je dus klaar maken voor deze zomer?

Dan is nù het moment gekomen om daar iets aan te gaan doen. En dat gaan we online doen. Hoe super is dat! Je bent gewoon thuis voor je kinderen, maar je kunt toch iets aan je gezondheid doen. Of je zit ook meer thuis, omdat je gewoon minder op je werk aanwezig hoeft te zijn. Werk je thuis? Dan kun je je reistijd gebruiken om nu eindelijk eens die stap te nemen om ècht iets aan je gezondheid te gaan doen. ​En niet alleen handig voor jezelf, je neemt het hele gezin mee in jouw goede voorbeeld.

Het hele traject is online. Tijdens dit traject krijg je aantal mailtjes per week, we hebben 4 contactmomenten via Skype of videobellen en tijdens het traject ben ik bereikbaar via WhatsApp voor vragen en extra motivatie.
Dit pakket kost normaal €195,00, maar omdat jou echt de kans wil geven om je gezond en fit te voelen bied ik dit pakket nu aan voor €120,00 je krijgt dus het persoonlijk voedingsadvies er gratis en voor niks bij!

Website

In de vorige nieuwsbrief vertelde ik over mijn nieuwe website. Ik was er toen hartstikke trots op. Toch heb ik , nadat iemand mijn website helemaal bekeken heeft, nog het een en ander aangepast. Hij is nu nóg beter!! Ik ben er nu helemaal trots op. Daarom wil ik je zeker uitnodigen om nog eens een kijkje te nemen.

Recept

20200301_165431

Social media

Volg je me al op Facebook en Instagram ? Ik plaats bijna elke dag een recept, motivatie, iets van achter de schermen, interessante weetjes, links naar blogs enz. Neem ook eens een kijkje op mijn website www.blijmetjelijf.com

We zijn er weer doorheen. Wat een hoop toffe dingen weer hè?
Ik wens je alle gezondheid toe, voor jezelf en je dierbaren.
Sandra
facebook instagram website pinterest email