Logo-Blij-met-je-lijf-GROOT

Hoi Sandra,

Deze maand ben ik lekker op tijd met de nieuwsbrief. Maar dat heeft dan ook een reden. Vorige maand schreef ik dat er nieuw aanbod zou komen en dat ik daar nog hard voor aan het werk was om alles kloppend te krijgen. En toen gebeurde het, ik kon niet meer inloggen op mijn website. Dat was niet de bedoeling, want nu kon ik niks meer aanpassen op mijn website. Pfff....wat een gedoe zeg. Maar gelukkig ken ik een heel handig persoon die mij supergoed heeft geholpen.

Nieuwe website

Toen dat opgelost was, kwam er een melding dat het thema dat ik gebruikte voor mijn website geen updates meer zou hebben. Dus het was beter om een ander thema te kiezen. Jeetje dat viel nog niet mee. Ik ben dan ook best kritisch voor ik vind dat alles naar mijn zin is. Ik heb behoorlijke hoge eisen, zeg maar. We hebben verschillende thema's geprobeerd, want hier hielp deze persoon mij ook weer super mee. Hij heeft er uren tijd in gestoken. Maar... ik ben nu echt superblij met het resultaat!!!

Ik wil je dan ook graag uitnodigen om een kijkje te nemen op mijn nieuwe website, want ik ben er hartstikke trots op.

Nieuw aanbod

Naast mijn nieuwe website ben ik ook supertrots op het nieuwe aanbod. Niet alles is nieuw natuurlijk, maar er zijn wel wat dingen komen te vervallen en er zijn ook nieuwe dingen bij gekomen. Daarnaast is alles beter verdeeld, zodat je alleen maar hoeft te lezen waar jij interesse in hebt. Nou dat is toch super?

Wat is er nieuw?

Blij door de overgang.

Voeding kan een gunstige invloed hebben op overgangsklachten. Sommige voedingsstoffen kunnen klachten zoals opvliegers, hoofdpijn en vermoeidheid, verminderen. Ook je energielevel kan omhoog gaan. En niet onbelangrijk, misschien zelfs een paar kilootjes minder op de weegschaal. Met ‘Blij door de overgang’ gaan we je voeding aanpassen, met als doel een positieve wending te geven aan jouw overgangsklachten. Wil je hier meer oven weten? Klik dan op de knop.

Iedereen blij aan tafel

Ik hoor regelmatig dat ik ‘makkelijke eters’ heb en dat is eigenlijk ook gewoon zo. Iedereen mag uiteindelijk iets hebben dat hij minder lekker vindt.
  • Zit jij met je handen in het haar?
  • Weet je niet meer hoe je het gezellig moet maken aan tafel?
  • Kijk je al op tegen de volgende maaltijd?
Klik dan op de knop.

De blije moeder

Als jonge moeder komt er veel op je af en heb je het gewoon hartstikke druk. Moeders hebben het zelfs drukker dan vaders. En je moet ook nog eens wennen aan het feit dat je lichaam veranderd is. Misschien is je buik niet zo strak meer, misschien zijn je borsten wel veranderd. En als je springt of hard moet niezen, plas je bijna in je broek. Ja voor mij is dat ook wel herkenbaar. En je moet van jezelf ook nog eens alle ballen hoog houden.
Maar hé je bent ook nog gewoon een vrouw hè. Je mag er zijn en je mag ook voor jezelf zorgen. Online is de oplossing voor jou! Klik voor meer info op de knop.

Begin het jaar 2020 goed!!

De laatste week is ingegaan om je in te kunnen schrijven voor deze toffe actie.
Hilda gaat met je aan de slag op het strand van ter Heide met een wandel-bootcamp en ik ga met je aan de slag met je voeding.
Wat kun je van ons verwachten
5x wandel-bootcamp van 1,5 uur (maandag of donderdag) er wordt gewerkt met een strippenkaart van 5 strippen
1x persoonlijk voedingsadvies
4x vervolgconsult
1x het boek: ‘Ik mag alles eten”
extra folders met informatie
heel veel tips
Dit alles bieden wij je aan voor €195,- hoe tof is dat?
Om in te schrijven of voor meer info klik je op de knop.

Recept

Deze keer deel ik een recept met je dat met deze koude, ongezellige dagen zeker lekker zal smaken. Je maakt er sowieso je (klein)kinderen heel blij mee. Maar stiekem zit ik hier ook gewoon van te smullen.
Gezond? In ieder geval gezonder dan de normale variant
Lekker? Dat zeker!!

Social media

Volg je me al op Facebook en Instagram ? Ik plaats bijna elke dag een recept, motivatie, iets van achter de schermen, interessante weetjes, links naar blogs enz. Neem ook eens een kijkje op mijn website www.blijmetjelijf.com
Sandra
facebook instagram website pinterest email