Logo-Blij-met-je-lijf-GROOT

Hoi Abonnee,

De 1e maand van 2020 zit er alweer bijna op. Niet normaal hé hoe snel zo'n maand weer voorbij is.
Natuurlijk heb ik niet stilgezeten, dus ik heb weer wat leuke dingen om met je te delen.

Begin het jaar 2020 goed

In de vorige nieuwsbrief heb ik al over deze toffe actie geschreven, maar misschien heb je het gemist. Dat kan ik me helemaal voorstellen. En misschien stond je hoofd er nog helemaal niet naar. Daarom deel ik het nog een keer met je.

20191214_152639
Samen met jou gaan we aan de slag met bewegen èn gezonde voeding.
Hilda gaat met je aan de slag op het strand van ter Heide met een wandel-bootcamp en ik ga met je aan de slag met je voeding.
Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven

Een lunch verzorgen tijdens een retraitedag...

Ik werd gevraagd om een lunch te verzorgen voor up to grow. Martine organiseerde een retraitedag winter. Tijdens deze dag gingen de deelnemers o.a. naar buiten voor een stilte wandeling en daarna konden ze aanschuiven voor de vegetarische lunch, die ik dus mocht verzorgen. Tijdens deze lunch waren de mensen ook in stilte en was het doel om mindful te …
Meer lezen
Een lunch verzorgen tijdens een retraitedag...

Gave actie bij Albert Heijn

M-E-G-A-lekkere ontbijtwrap met banaan

Toen ik afgelopen week uit een keer uit bed kwam, had ik echt trek in een warm ontbijtje. Meestal maak ik dan een havermout-ontbijtje of ik rooster 2 boterhammen en beleg deze met pindakaas en banaan. De 1 vindt deze ontbijtjes té lekker en de ander vindt het helemaal niks.  Nou ja, ik hou er in ieder geval van. Deze …
Meer lezen
M-E-G-A-lekkere ontbijtwrap met banaan

Nieuwe website

Oehhh.... ik vind het superspannend. Ik ben druk bezig om mijn website aan te gaan passen en het is bijna zover dat ik het online kan zetten. Er zijn nog wat kleine dingen die ik helemaal in orde wil hebben en dan is het zover. Nu vraag je je vast af wat ik dan ga veranderen. Ik ga het je gewoon alvast vertellen. Leuk toch dat jij de eerste bent die alvast een beetje op de hoogte is?

Ik heb de doelgroepen aangepast. Er veranderd niet heel veel, maar het wordt overzichtelijker. Je kunt kiezen uit 4 kopjes:
  1. Afvallen voor volwassenen
  2. Voel je weer lekker fit
  3. Overgang en voeding
  4. Gezond eten voor kinderen
Per kopje vind je verschillende trajecten die je kunt volgen. De meeste bestonden al, maar er zijn ook wat nieuwe dingen aan toegevoegd. Ik zal je natuurlijk laten weten wanneer mijn aangepaste website online komt. Spannend hè?

Social media

Volg je me al op Facebook en Instagram ? Ik plaats bijna elke dag een recept, motivatie, iets van achter de schermen, interessante weetjes, links naar blogs enz. Neem ook eens een kijkje op mijn website www.blijmetjelijf.com
Sandra
facebook instagram website pinterest email