Logo-Blij-met-je-lijf-GROOT

Hoi Sandra,

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat we lekker kunnen terugkijken op het jaar. Want wat is het weer een tof jaar geweest.
💚Het jaar 2019 begon goed. Iedereen kon meedoen aan de januari challenge: voel je gezond en fit. Iedere dag deelde ik een tip, opdracht of recept om het jaar goed te beginnen.
💚 Maart stond in het teken van planken. Pffff.....dat was me nog eens een uitdaging. Toch ben ik blij dat ik het gedaan heb, want het planken lukt nog steeds beter dan voor de challenge.
💚In april bestond Blij met je lijf alweer 2 jaar. Natuurlijk was er weer een winactie en wat is er weer massaal op gereageerd toen.
💚In april startte ook de campagne: Feestje op je bord. In deze periode deelde ik regelmatig tips om gezond te eten, maar ook hoe je er een feestje van kunt maken.
💚In juni was er een lunch workshop die gehouden werd in de AH Naaldwijk. Supertof dat er een groep mensen kwam lunchen.
💚In juni deed ik ook mee met de suikerchallenge. Een week lang geen toegevoegde suiker eten. Deze challenge vond ik dan weer wel meevallen, maar toch blijf je verbaasd staan hoeveel suiker er in sommige producten wordt toegevoegd.
💚In juni heb ik alle observatieformulieren, die ik na een traject invul met klanten, samengevoegd. En eigenlijk kijk ik dan met een trots gevoel terug. Kijk hier maar eens wat klanten nog meer zeggen.
💚Na de zomervakantie startte ik met de aftersummer challenge. Iedere week een andere challenge. Gaaf om te horen dat er zoveel mensen hebben meegedaan. Tijdens deze challenge ontstond er ook een gave samenwerking met Heppie people , Marian's kookwereld en Marja van der Ende (bekend van fietsen voor mijn eten)
💚Ook kon je je inschrijven voor Blij met je lijf na de zomer. Iedere dag een mailtje en 4 contactmomenten. Deze actie ga ik zeker nog eens herhalen!
💚In 2019 heb ik ook mijn papiertje gehaald voor voeding en overgang. Heel interessant, ik hoop veel vrouwen te kunnen helpen hun overgangsklachten te verminderen.
💚In november startte de campagne Borrel Bubbel Bruis. Iedere dag leuke tips om goed en gezond de feestdagen in te gaan.
Bij deze campagne hoort natuurlijk ook een leuke actie: Als je je vóór 3 januari 2020 aanmeldt voor een traject, krijg je 10% korting. Wil je dus ècht iets aan je leefstijl gaan doen? Dan is dit hèt moment om te gaan starten. Maak deze week nog een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek dan kun je nog gebruik maken van deze korting.

Blij door de feestdagen

1 van de meest besproken onderwerpen in deze tijd is wel de december feestmaand. Heb jij al plannen voor de kerst? Ga jij nog iets doen met de feestdagen? Wat doen jullie met eten met de feestdagen? De gevaarlijke maand december (zoals veel mensen deze maand wel noemen) is weer begonnen. Hoe kun je er nu voor zorgen dat je …
Meer lezen
Blij door de feestdagen
goede voornemens

Begin het jaar 2020 goed

Heb jij al nagedacht over je goede voornemens?
Wil je stoppen met roken? Gezonder gaan eten? Meer gaan bewegen? Wil je een gezonde start?
Dan hebben wij een supergave aanbieding voor jou!
Samen met jou gaan we aan de slag met bewegen èn gezonde voeding.
Hilda gaat met je aan de slag op het strand van ter Heide met een wandel-bootcamp en ik ga met je aan de slag met je voeding.
Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven

Social media

Volg je me al op Facebook en Instagram ? Ik plaats bijna elke dag een recept, motivatie, iets van achter de schermen, interessante weetjes, links naar blogs enz. Neem ook eens een kijkje op mijn website www.blijmetjelijf.com

Recept

Wanneer je tijdens de kerstdagen tòch iets teveel hebt gegeten is het goed om de dag erna een balansdag te houden. En dat betekent niet dat je niets mag eten die dag, maar je kunt wel zorgen dat je extra groenten en minder calorieën eet en dat je extra water drinkt. Het volgende recept is een heel geschikt recept voor zo'n balansdag.

Superlekkere courgette spaghetti

Deze week staat in het teken van de veggie week. EN dat betekent eigenlijk gewoon heel simpel dat we proberen minimaal 250 g groente te eten. Voor sommige mensen een echte uitdaging, voor anderen valt dat wel mee. Ik eet best veel groente, er zijn dagen dat het minder goed lukt. Toch is het goed je ervan bewust te zijn …
Meer lezen

Blij met je lijf op vakantie

In de kerstvakantie is de praktijk gesloten. Je zal het vast herkennen dat de kerstvakantie anders loopt dan andere periodes in het jaar. Veel mensen vinden het dan ook niet fijn om op de weegschaal te staan. Maar.... probeer je gewicht stabiel te houden, maak gezonde keuzes ook tijdens de feestdagen. Je voelt je veel lekkerder en minder opgeblazen.
Na de kerstvakantie gaan we dan weer met frisse moed verder. Appen en mailen is natuurlijk wel mogelijk in deze periode, ik probeer dan zo snel mogelijk antwoord te geven op je vragen.
En je kunt uiteraard ook in deze weken gewoon een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We plannen hem wel na de vakantie, maar je kunt (als je voor 3 januari contact met me opneemt om een kennismakingsgesprek te plannen) gewoon gebruik maken van de speciale kortingsactie.

Ik wens je hele fijne kerstdagen en een heel gezond 2020!!!
Sandra
facebook instagram website pinterest email