Logo-Blij-met-je-lijf-GROOT

Hoi Sandra,

Het is weer eind november en dat betekent dat ik weer allerlei nieuwtjes en tips met je zal delen.

Borrel bubbel bruis

De najaarscampagne van de BGN (beroepsvereniging gewichtsconsulenten Nederland) is in volle gang. Via de social media pagina's deel ik allerlei lekkere recepten van borrelhapjes en bruisende drankjes zonder alcohol.
Feestdagen betekenen voor veel mensen gezelligheid, tijd doorbrengen met familie en vrienden en lekker eten. Maar ook een overvloed in het aanbod van hapjes, drankjes en eetafspraken.
Ook deel ik andere tips en leuke aanbiedingen die te koop zijn marians kookwereld Ook leuk om eens een kijkje te nemen op haar facebookpagina, via deze weg krijg je ook hele leuke tips!
Het is belangrijk om je meer bewust te worden van wat je in je mond stopt. En dat lijkt hartstikke makkelijk, maar ik weet ook wel dat het ook heel lastig kan zijn. Bedenk, voor je naar een feestje gaat, welke valkuilen er kunnen zijn. Bv. een statafel vol met lekkere hapjes, die je zonder erbij na te denken zo in je mond stopt.
Naar wie ga je toe? Wat ga je dan wel eten en wat liever niet? Neem ik een wijntje en hoeveel dan? Dat soort afspraken kun je alvast prima met jezelf maken. En probeer je hier dan ook aan te houden. Je zult zien dat je je veel lekkerder zult voelen en dat je ook nog eens hartstikke trots op jezelf zult zijn. En dat geeft dan weer een echt boost om door te zetten.
Lees ook eens het volgende voor meer tips over kleine aanpassingen.

Hoe je met kleine aanpassingen al gezonder kunt leren eten

Ik wil graag gezonder gaan eten, maar hoe pak ik dat nu aan? Dat is een vraag die ik veel om me heen hoor. Op iedere verjaardag, of sowieso waar veel vrouwen bij elkaar zijn, gaat het vaak over gezond eten. En over afvallen. Een fijne bijkomstigheid is wel, dat wanneer je gezonder gaat eten, je gewicht ook vaak gezonder …
Meer lezen
Hoe je met kleine aanpassingen al gezonder kunt leren eten

Korting

Bij deze campagne hoort ook nog een leuke actie. Als je je vóór 3 januari 2020 aanmeldt voor een traject, krijg je 10% korting. Wil je dus ècht iets aan je leefstijl gaan doen? Dan is dit hèt moment om te gaan starten.

Overgang en voeding

Het duurt nu echt niet lang meer voor ik het traject 'Blij door de overgang' kan aanbieden. Ik heb er hartstikke veel zin in om deze groep ook te gaan ontvangen in mijn praktijk.
Ben je benieuwd hoe voeding je klachten kunnen verminderen? Kijk dan snel hier

Social media

Volg je me al op Facebook en Instagram ? Ik plaats bijna elke dag een recept, motivatie, iets van achter de schermen, interessante weetjes, links naar blogs enz. Neem ook eens een kijkje op mijn website www.blijmetjelijf.com

Recept

Deze keer deel ik een recept met je wat met aanpassingen helemaal bij deze tijd past. Bananenbrood, maar dan met koekkruiden. je kunt er lekker mee strooien hoor, om het gewenste effect te krijgen.

Het allerlekkerste bananenbrood met maar 4 ingrediënten

Ik was al een hele tijd benieuwd naar bananenbrood. Maar vergat het elke keer te maken. Deze week ben ik samen met zoonlief de keuken ingedoken en hebben we samen een bananenbrood gebakken. We hebben er wel wat extra ingrediënten aan toe gevoegd, maar ik denk dat zonder deze extra's het brood ook heerlijk is. En wat ik dan weer …
Meer lezen
Het allerlekkerste bananenbrood met maar 4 ingrediënten
Sandra
facebook instagram website pinterest email