Logo-Blij-met-je-lijf-GROOT

Hoi Abonnee,

Wat een heerlijke zon hebben we de afgelopen dagen!! Ik kan daar dus zo van genieten!! Op dit moment is het voorjaarsvakantie en dat betekent dat ik het ook even rustiger aan mag doen. Dat komt goed uit, want ik ben ook aan het herstellen van een operatie. Intussen geeft dat ook extra tijd om mijn examen af te ronden voor de opleiding die ik volg. Ik ga je er straks alles over vertellen. Ga er maar weer lekker voor zitten, want ik ga proberen je weer een hoop inspiratie mee te geven.

Hormooncoach

Als hormooncoach kan ik mensen coachen met aanpassingen in leefstijlfactoren naar een verbeterde hormoonbalans. Door te focussen op de onderwerpen LEEFSTIJL (Voeding, Beweging, Alcohol, Roken), STRESS en LEVENSFASE (Pubertijd, Menopauze) zet ik als hormooncoach die kennis in om gezondheidsadviezen te geven.
Ik ben nu bezig met mijn examen en hoop dit deze week af te ronden. En dan is het afwachten of ik mijn diploma binnen heb. Natuurlijk laat ik het je dan weten.

Lekkere en simpele paprikasoep

Soep is dus echt supermakkelijk om lekker wat groente binnen te krijgen. Ik maak regelmatig een tomaten-groente soepje en die valt altijd wel in de smaak. Maar vorige week wilde ik wel weer eens een ander soepje proberen. Deze keer maakte ik een paprikasoep . En ook deze viel goed in de smaak. Ik hoorde pas van iemand een geheim ingrediënt om er lekker een beetje pit aan te geven. Dit heb ik toegevoegd en ja hoor dit moet je zeker eens proberen. Maar wat is nu dat geheime ingrediënt?? Lees verder...

Leuk nieuws uit de praktijk

In januari was de jaarlijkse bazar van Honsels Harmonie in Honselersdijk. Ik had daar een prijs gesponsord: een voedingsanalyse en persoonlijk voedingsadvies. Ja dat is nog eens een prijs die je zomaar ineens kan winnen. Iemand van de organisatie zei nog, dan zou het mooi zijn als iemand die het kan gebruiken, deze mooie prijs wint. Nou ik kan je vertellen dat heel veel mensen deze prijs kunnen gebruiken, want aan je gezondheid werken is altijd een goed idee!

De winnaar heeft inmiddels contact met me opgenomen en vertelde dat de prijs precies op het goede moment kwam. Kijk dat is helemaal geweldig, toch? Natuurlijk zeg ik altijd dat je beter NU kunt beginnen als je wilt starten met een gezonde leefstijl en dat er altijd momenten zijn om het uit te willen stellen. Maar je moet er natuurlijk wel zèlf aan toe zijn. Mensen om je heen kunnen vinden dat je iets aan je gezondheid moet gaan doen, dat je moet gaan afvallen, maar je moet het wel zelf doen. Denk maar aan stoppen met roken, als jij er niet aan toe bent, gaat het heel lastig worden.
Je stapt toch uit je comfortzone en daar moet je klaar voor zijn.

En dat brengt me bij nog een leuk verhaal. Een jaar geleden had ik contact met een vrouw die ook graag wilde gaan afvallen. Er was iets anders op haar pad gekomen en dit wilde ze ook een kans geven. Dat is natuurlijk prima. Ik ben al blij als iemand ervoor kiest om iets aan zijn of haar gezondheid te gaan doen en dat moet altijd goed voelen voor jezelf. Nu, een jaar later, was ik heel benieuwd hoe het gegaan was met deze vrouw. Ik kreeg direct een heel enthousiast appje terug. Ik appte precies op het goede moment. Ze is er nu echt aan toe en wil graag langskomen in de praktijk.

Het is dus ook een kwestie van timing. Natuurlijk moet je een verjaardag, vakantie, feetjes enz. niet uit de weg gaan en gewoon lekker gaan starten, maar je gevoel moet goed zijn. Je moet er klaar voor zijn om deze stap te zetten. Jij bent het waard om aan je gezondheid te werken. Je kan beter voorkomen dat je ziek wordt of dat je je broeken niet meer past. Dan dat je pas in actie komt als je ziek wordt of klachten krijgt.

Abonnee, investeer eens in jezelf en jouw gezondheid en laat je voeding eens analyseren. Je krijgt dan een persoonlijk advies, waar je direct mee aan de slag kunt. Met of zonder begeleiding.

Blij met je lijf is bijna jarig

1 april is Blij met je lijf weer jarig. Vorig jaar bestond het 5 jaar en toen heb ik groot uitgepakt. Natuurlijk ben ik ook heel trots op het 6 jarig bestaan. Ik ben lekker aan het brainstormen om weer iets tofs te verzinnen. Maar ik ben er nog niet helemaal uit. Ik ben zo benieuwd waar behoefte aan is.
Wil je voor mij 1 van deze 3 knoppen indrukken en me laten weten waar je zin in hebt? Je mag me er dan ook bij vertellen welk onderwerp jou interesse heeft en of je ervoor zou willen betalen. Dit laatste hoeft natuurlijk niet, maar vind ik wel fijn. je zou me echt enorm helpen, Abonnee! Alvast hartstikke bedankt. Enne.. als je me helpt, zit je echt nergens aan vast hoor. Ik ben al heel blij als je mee wilt denken.

Zo zorg je dat gezond eten niet duur hoeft te zijn

Sommige mensen hebben het idee dat gezond eten duurder is. Er zijn inderdaad producten die duurder zijn, maar met de volgende tips valt het allemaal best wel mee. Dit is extra handig, omdat alles in de supermarkt steeds duurder wordt. Lees meer...
Zo, dat was weer een heel verhaal hè? Hopelijk heb ik je weer een beetje kunnen inspireren. Enne... als ik meer weet over de leuke dingen in april, laat ik je het je zeker weten, Abonnee. Het zou namelijk zonde zijn om leuke dingen te missen. Ik wens je weer een mooie maand.
Sandra
Gewichtsconsulent, Naaldwijk, Westland, afvallen, afvallen zonder dieet
facebook instagram website pinterest email 
Email Marketing Powered by MailPoet