Logo-Blij-met-je-lijf-GROOT

Hoi Abonnee,

De 1e maand van 2023 is weer voorbij. En wat was het vandaag weer lekker zonnig! Daar word ik dus echt weer blij van. Vanmorgen tijdens het wandelen was het best fris, maar door het lopen kreeg ik het toch gewoon warm. Ik ga weer proberen je een berg inspiratie te sturen. Lees je weer mee?

Vitaliteit en voeding

Woensdag 11 januari organiseerde Hilda van coaching praktijk Heppie people een informatieavond over vitaliteit en voeding. Ik was uitgenodigd om dingen te vertellen over gezonde voeding. Het was een superleuke avond met mooie gesprekken. Wie weet organiseren we nog eens een avond en dan ben je natuurlijk van harte uitgenodigd en ben jij de 1e die het hoort.

Makkelijke tortilla mini pizzaatjes

Tussen de kerstvakantie en de voorjaarsvakantie worden er bij ons op school workshops gegeven voor de kinderen van groep 5 t/m 8. Superleuk om met een groepje kinderen te koken of bakken. Ik probeer dan wat gezondere dingen te maken, maar het moet natuurlijk wel aantrekkelijk zijn om te eten voor de kinderen. Lees verder...
20230126_134446

Leuk nieuws uit de praktijk

In december telde ik samen met een groep vrouwen af naar Kerst d.m.v. de adventskalender. Achter de vakjes van deze online kalender waren ook prijzen te winnen. 1 van deze prijzen was 3 kwartier vragen stellen. De winnares en ik zijn samen gaan wandelen en hebben een leuk gesprek gehad. In het begin vond ze het wel een beetje een lastige prijs, maar gelukkig heb ik haar toch wat tips kunnen geven. Zij gaf haar valkuilen aan en daar hebben we over gepraat. Mooi!
Inmiddels heb ik ook het voedingsdagboek van een andere winnares ontvangen. Ik ga hiermee aan de slag en maak er een mooie analyse en persoonlijk voedingsadvies van. Dit zullen we samen bespreken.
Een persoonlijk voedingsadvies is zo waardevol. Veel mensen beseffen niet hoe waardevol dit is. Het advies is dus persoonlijk. Ik ga namelijk uit van het voedingspatroon dat er is en daar vanuit ga ik een advies maken. Welke punten verbeterd kunnen worden. Ieder mens is anders, ieder gezin is anders en ieder zijn leven is anders. Daarom is het niet een algemeen advies dat je krijgt. Ieder puntje dat je kan verbeteren is er 1.
Lees ook mijn blog eens om hier meer over te lezen.

7 redenen waarom je beter aan tafel eet

eten-met-kinderen-aan-tafel
Je zal het vast weleens gehoord hebben dat aan tafel eten beter voor je is. Maar ja waarom is het dan eigenlijk beter? Eet jij altijd aan tafel? Of eet je ook weleens op de bank? Of misschien vind je het wel fijner om lekker op de bank te eten. Lees meer...

Social media

Volg je me al op Facebook en Instagram ? Ik plaats bijna elke dag een recept, motivatie, iets van achter de schermen, interessante weetjes, links naar blogs enz. Neem ook eens een kijkje op mijn website www.blijmetjelijf.com
Ben je al lid van mijn Facebookgroep 'Word blij met je lijf'? Hier deel ik ook speciaal voor leden van deze groep extra tips en informatie.
Hopelijk heb ik je lekker kunnen inspireren! Ik wens je weer een hele mooie maand.
Sandra
Gewichtsconsulent, Naaldwijk, Westland, afvallen, afvallen zonder dieet
facebook instagram website pinterest email 
Email Marketing Powered by MailPoet