Logo-Blij-met-je-lijf-GROOT

Hoi Abonnee,

Allereerst wil ik je natuurlijk een heel mooi en gezond 2023 wensen. Heb je gezellige dagen gehad? Ik ben dit jaar lekker goed begonnen. De kerstboom is de deur uit en ik ben begonnen met de 'grote' schoonmaak. Dat vind ik altijd lekker. Nou ja als het gedaan is dan hè. De taak zelf vind ik minder leuk hoor. Tijdens het aftuigen van de kerstboom heb ik even bij gekletst met m'n vriendin. Dan valt het klusje best mee, haha. In deze inspiratiemail wil ik nog even terugkijken op 2022 en natuurlijk ga ik je ook weer leuke nieuwe dingen vertellen. Ga er maar weer lekker voor zitten.

Even terug kijken

 • 1 april 2022 bestond Blij met je lijf officieel 5 jaar. En dit heb ik groots gevierd met leuke dingen.
 • Je kon inschrijven voor een feestmail, zodat je helemaal op de hoogte bleef van alles.
 • Ook organiseerde ik de 5 daagse: Eten volgens de schijf van 5. Tijdens deze 5 daagse kwam er iedere dag een ander vak aan bod. Er waren lekker wat inschrijvingen. Dus misschien is dit nog wel eens voor herhaling vatbaar.
 • Daarnaast organiseerde ik nog een 5 daagse: Blij de zomer in. Zo tof dat ook hier lekker wat inschrijvingen voor waren. Deze 5 daagse was een betaalde 5 daagse. Een mooie manier om even die boost te krijgen om met een gezonde leefstijl te starten.
 • Die maand lanceerde ik ook 'de blij zonder suiker challenge'. Deze challenge kun je altijd volgen, wanneer jij maar wilt. De kosten zijn €14,95 en hier krijg je echt mega veel informatie. Later zal ik je hier nog meer over vertellen.
 • In juni deed Blij met je lijf ook mee met de nationale suikerchallenge. Tijdens deze week deelde ik iedere dag iets over suiker op social media.
 • In 2022 heb ik de cursus de psychologie van eetgedrag afgerond.
 • In september organiseerde Blij met je lijf de 3 daagse: happy after summer. Tijdens deze 3 dagen gaf ik de deelnemers megaveel tips, recepten, info om die gezonde leefstijl (weer) op te pakken.
 • In december gingen we weer aftellen. Dit deden we met de 'Blij door de overgang adventskalender' Wow wat een boel inschrijvingen waren er. Van 1 t/m 24 december konden de deelnemers iedere dag een vakje openmaken van de online adventskalender. Ze kregen afwisselend een goeie tip, informatie, een dikke vette korting, een prijs of een recept. Ik heb al zoveel mooie reactie mogen ontvangen. Ik vertel je straks nog wat meer over de winnaars.
 • In 2022 ben ik ook begonnen met de opleiding hormooncoach. Het is superinteressant en wil deze opleiding begin 2023 afronden. Zo kan ik de kanjers die bij mij in de praktijk komen nòg beter helpen.
Nou als ik dit rijtje zie, ben ik gewoon weer hartstikke trots. Ieder jaar denk ik, dit jaar doe ik het wat rustiger aan met dingen organiseren, maar toch kan ik het niet laten. Het blijft supertof om te doen! Dus Abonnee, wie weet wat er dit jaar weer voorbij gaat komen.

De blij zonder suiker challenge

Hierboven vertelde ik je over 'de blij zonder suiker challenge'. Deze challenge kun je altijd starten wanneer en waar jij maar wilt. Tijdens deze challenge ga jij serieus aan de slag met:
 • 3 lessen over suiker:
  Hoe je het etiket moet lezen
  Hoe je om kunt gaan met moeilijke momenten en valkuilen
  Emotie eten, hoe je omgaat met een suikerdip en nog veel meer
  Iedere dag een mail
 • 4 bonussen:
  Een boodschappenlijst
  Wat je dan wel kan eten
  Hoe je een gezonde maaltijd samenstelt
  Planners
Jij beslist of je voortaan vol energie door het leven wilt gaan en of je bereid bent om, na jaren moeite te doen voor niks, je LIJF eindelijk te geven wat het nodig heeft. Het is tijd voor verandering en om BLIJ MET JE LIJF te zijn!
Klik voor meer informatie en om in te schrijven op de knop hieronder.

Dit is waarom voornemens vaak niet werken

Wanneer een nieuw jaar aanbreekt hoor je veel over voornemens. Het is vaak hèt gespreksonderwerp met oud en nieuw. Op veel lijstjes met voornemens komen stoppen met roken en afvallen voor. Dat zijn mooie plannen, maar helaas houden de meeste mensen hun voornemens niet vol. Maar hoe komt het nu dat voornemens niet lukken? Lees verder...
Mijn-goede-voornemens

Leuk nieuws uit de praktijk

In december telde ik met een groep mensen af naar Kerst. Van 1 t/m 24 december opende iedere dag een vakje van de online adventskalender. Er waren toffe prijzen te winnen. Iedere keer als er iets te winnen was, konden mensen aangeven als ze interesse hadden in de prijs. De volgende dag voerde ik alle namen in een app en dan werd random de naam getrokken. De winnaars hebben persoonlijk bericht gehad van mij.
Deze week maak ik een afspraak met een vrouw die een voedingsanalyse en persoonlijk voedingsadvies heeft gewonnen. Maar ook met de vrouw die 45 minuten vragen stellen heeft gewonnen. Zij gaat bedenken waar ze wil afspreken. We kunnen gaan wandelen, bij mij in de praktijk afspreken of naar een supermarkt. Ik ben benieuwd wat ze gaat kiezen. Vorig jaar heb ik gewandeld met de winnares van deze prijs. Zij was hier hee blij mee.
Nu ben ik heel erg benieuwd of jij dit ook heel waardevol zou vinden. 45 minuten alles over gezonde leefstijl mogen vragen. Misschien wil je je vragen wel in de supermarkt stellen. Het zou mij enorm helpen als je me dit zou willen laten weten. Wie weet ga ik dit opnemen in mijn aanbod.
Ik heb 4 vragen voor je en ik zou het super vinden als je deze voor me wilt invullen, daar zou je me enorm bij helpen, Abonnee!

Informatie avond vitaliteit en voeding

Vitaliteit is energie om te leven. Bij vitaliteit gaat het om een gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid van de mens, ofwel om de levenskracht die iemand heeft.
Gezond en vitaal oud worden is een breed begrip.
Er zijn veel factoren die van invloed zijn zowel geestelijk als lichamelijk, zoals: hoeveel beweeg je, slaap je goed, rook of drink je en hoe ziet bijvoorbeeld je voedingspatroon eruit.
Coaching praktijk Heppie people organiseert een informatie avond gericht op vitaliteit, maar vooral op voeding. En weet je wat nou zo tof is? Ik ben daarbij om jou alles over gezonde voeding te vertellen. Het wordt een superleuke inspirerende avond. De informatie avond wordt gehouden in 's Gravenzande en is helemaal gratis. Wel graag even inschrijven, dan houden we een plekje voor je vrij. De avond is op woensdag 11 januari. Locatie: Luchtigheidstraat 64 ‘s Gravenzande
Tijd: Inloop 19.00 uur, start 19.15, eindtijd 20.30 uur.
Klik op de onderstaande knop voor meer informatie en hoe je je kan inschrijven. Vind je het allemaal te lastig, maar wil je wel graag komen? Reageer dan gewoon op dit mailtje, dan zorg ik dat je op de lijst komt te staan.

Supermakkelijke en gezonde tomaten groente soep

Gisteren hadden we de hele familie hier uitgenodigd voor een nieuwjaarsborrel. Om het jaar eens goed en gezond te beginnen had ik deze heerlijk soep gemaakt. Dit is zo simpel en lekker, dit wil je ook maken! Daarom deel ik dit recept met jou.
pexels-votsis-panagiotis-3493579

Social media

Volg je me al op Facebook en Instagram ? Ik plaats bijna elke dag een recept, motivatie, iets van achter de schermen, interessante weetjes, links naar blogs enz. Neem ook eens een kijkje op mijn website www.blijmetjelijf.com
Ben je al lid van mijn Facebookgroep 'Word blij met je lijf'? Hier deel ik ook speciaal voor leden van deze groep extra tips en informatie.
Dit was dan de 1e inspiratiemail van 2023. We gaan er weer een mooi jaar van maken.
Heb je de vragen al voor me ingevuld? Je zou me echt enorm helpen!
Sandra
Gewichtsconsulent, Naaldwijk, Westland, afvallen, afvallen zonder dieet
facebook instagram website pinterest email