Logo-Blij-met-je-lijf-GROOT

Hoi Sandra,

Ohhh wat zijn die heerlijke weken omgevlogen zeg. Ik weet niet of jij nog weg bent geweest? Ik ben naar Frankrijk, Italië en weer Frankrijk geweest. We deden dit voor het eerst op deze manier. Normaal rijden we naar een bestemming en verblijven daar 2 weken en rijden dan in 1 keer weer terug. Het is ons ècht bevallen zo, de combi tussen Frankrijk en Italië vonden we heerlijk. We houden van het actieve dat we in Frankrijk konden doen en het heerlijke eten en de relaxte mensen van Italië.
Ben benieuwd wat jij voor vakantietype bent. Ben je juist een type die lekker de hele dag op het strand of bij het zwembad doorbrengt of juist het ondernemende type. Hou je dan van avontuur?
Ik heb 2 jongens van 14 en 12 jaar. Zij houden wel van actief bezig zijn. De 1 houdt meer van avontuur dan de ander, maar ze genieten beide op hun eigen manier.
Maar genoeg over mijn vakantie, want ondanks die relaxte weken, heb ik ook nog wel van alles bedacht.

Wie jarig is, trakteert

In mijn vakantie was ik ook nog jarig. En, zoals je misschien wel hebt gelezen in een eerdere brief hierover, vond ik het leuk om eens iets heel anders weg te geven. En het is een pakket om je gezondheid een boost te geven geworden. Het pakket is ontzettend tof geworden, al zeg ik het zelf. Nog niet alles zit erin, omdat ik het pakket pas aankomende week ga brengen. Maar ik kan wel verklappen wat er zoal in zit/komt.
  • een dopper, om te stimuleren water te drinken (gekocht bij Marians Kookwereld)
  • Een lunchpot, om makkelijk een salade, yoghurt of soep mee te nemen (gekocht bij Marians Kookwereld)
  • 2 shotjes en 1 heerlijk sapje, om je weerstand een boost te geven (gekocht bij de SAP.BAR)
  • Een zakje granola, voor een lekkere start van de dag
  • Allerlei folders en informatie over gezondheid.
Ik heb de winnaar via een tool op internet getrokken en Sandra van het Bolscher is de winnaar.
Maar wat hebben er veel mensen mee gedaan zeg, niet normaal meer. Tijdens mijn vakantie werd ik overspoeld met berichtjes van mensen dat ze deze prijs graag wilde winnen. Dit heeft me aan het denken gezet. Er is dus wel veel vraag naar een boost voor je gezondheid. Ik ben het allemaal nog aan het uitdenken, maar hier komt vast nog iets leuks uit.

Een duo voedingsadvies

Op Instagram had ik 600 likes en op Facebook 500. En daar ben ik natuurlijk hartstikke trots op en ik wilde natuurlijk al deze mensen bedanken. Dus vorige maand gaf ik een duo voedingsadvies weg. Ook daar werd heel enthousiast op gereageerd.
Inmiddels heb ik contact gehad met de 2 dames die het hebben gewonnen. Ze vullen allebei een voedingsdagboekje in en daarna ga ik aan de slag om er een waardevol advies op te maken. Ze komen dan samen naar mijn praktijk en daar bespreek ik beide adviezen. Het advies is gebaseerd op de voeding die ze nu nemen. Ik zoek naar verbeterpunten en leg uit waarom een andere keuze soms gezonder kan zijn.

Iedereen die zo'n advies ontvangt is er hartstikke blij mee. En nee, het is echt niet dat je nooit meer iets lekkers zou mogen eten, want daar zijn mensen in het begin best een beetje bang voor.
Ben je ook benieuwd naar een voedingsanalyse en persoonlijk voedingsadvies? Klik dan op de knop

Nieuwe tarieven

Vorige maand kondigde ik al aan dat de tarieven omhoog zullen gaan. Door de ervaring die ik heb opgedaan en de bij- en nascholing die ik gevolgd heb en blijf volgen kan ik mensen nog beter helpen. Wanneer je een afspraak maakt tot en met 30 september voor een kennismakingsgesprek gelden de oude tarieven nog. Vanaf 1 oktober gaan ze omhoog. En je hoeft niet te schrikken hoor, ze gaan ook weer niet heel erg omhoog. Je moet het zien dat er per keer dat je hier komt tijdens een traject ongeveer €2,00 bijkomt. Dus dat valt hartstikke mee toch? Wil je meer info over de tarieven? Klik dan op de knop

Waarom een crash dieet gewoon niet werkt

Wanneer je bedacht hebt dat je wilt afvallen, wil je dat meestal ook nu en wel meteen. En dan klinkt een crash dieet echt heel aantrekkelijk. Wat is een crashdieet Een crash dieet is, kort gezegd, een dieet waarbij je extreem weinig calorieën binnenkrijgt. Een crash dieet zorgt er inderdaad voor dat je gewicht ‘crasht’: voor een tijdje val je …
Meer lezen
Waarom een crash dieet gewoon niet werkt

E-book eet je gezond en fit

Heb jij het e-book 'Eet je gezond en fit' al besteld? Misschien heb je het helemaal gemist, kan natuurlijk gebeuren, daarom laat ik het je nog even weten, want je kunt het e-book nog bestellen voor maar €7,50. Een klein prijsje natuurlijk, maar ik vind het belangrijk dat het voor iedereen mogelijk is om te kunnen bestellen. Het e-book bestaat uit 43 pagina's, dus lekker leesvoer tijdens deze frissere dagen.

Nieuws

Achter de schermen ben ik druk bezig met het plannen voor een besloten Facebookgroep. Daarin kan ik extra dingen delen om je nog meer op weg te helpen naar een gezonde leefstijl. Zoals ik al eerder zei, ik heb de afgelopen weken ook een beetje in de vakantiemodes gestaan, maar dit gaat hartstikke tof worden. Daarna ga ik kijken voor een besloten Facebookgroep voor overgang en voeding. Ik merk toch om me heen dat veel vrouwen eigenlijk te weinig weten over de overgang en alles wat erbij komt kijken.
Ik hou je op de hoogte.

Gevulde eierwrap, supergeschikt voor na het sporten

Vorige week deed ik weer mee met de suikerchallenge. Dit betekent dat je dan helemaal geen toegevoegde suikers mag eten. Wel de producten waar ze van nature in voor komen, gelukkig. Ik heb al vaker meegedaan, dus je zou denken dat je dan wel weet wat je allemaal  wel en niet mag eten. Nou... dat viel dus echt nog wel even tegen. Zeker het beleg op je brood dat je in de supermarkt kunt kopen. Bijna overal zit suiker in. 
Meer lezen
Gevulde eierwrap, supergeschikt voor na het sporten
101595889_2589555847931290_5288595868121825280_n

Social media

Volg je me al op Facebook en Instagram ? Ik plaats bijna elke dag een recept, motivatie, iets van achter de schermen, interessante weetjes, links naar blogs enz. Neem ook eens een kijkje op mijn website www.blijmetjelijf.com
Je bent weer even op de hoogte. Voor veel mensen gaat het gewone leven weer beginnen, ook wel weer lekker, toch?
Sandra
Gewichtsconsulent, Naaldwijk, Westland, afvallen, afvallen zonder dieet
facebook instagram website pinterest email