Logo-Blij-met-je-lijf-GROOT

Hoi Abonnee,

Wauw wat gaat de tijd toch snel, vind je ook niet? Of ligt het gewoon aan mij? Ik heb dan ook wel een drukke tijd achter de rug, dus misschien ligt het daar ook een beetje aan.

Inspiratiemail

Ik noemde deze mail, die je 1 keer per maand ontvangt, een nieuwsbrief. Ik vind het een beetje een suffe naam geworden en dat past eigenlijk helemaal niet meer bij Blij met je lijf. Daarom zal ik de nieuwsbrief vanaf nu de inspiratiemail noemen, klinkt veel fijner toch? Via deze inspiratiemail houd ik je op de hoogte van de nieuwtjes, maar natuurlijk probeer ik je via deze weg ook een beetje te inspireren. Ik zou het superfijn vinden als je me laat weten waar je graag meer over zou willen weten m.b.t. gezonde voeding. Waar ligt behoefte aan om te lezen in de inspiratiemail? Laat het me weten via een reactie op deze mail of druk op de knop.

Bewust Westland

Ik vind het supertof om te laten weten dat ik sinds deze week ben aangesloten bij het online platform bewust Westland. Op dit platform kun je allemaal professionals en organisaties vinden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en duurzaamheid. Wat een mooi initiatief is dit.

E-book eet je gezond en fit

Heb jij het e-book 'Eet je gezond en fit' al besteld? Misschien heb je het helemaal gemist, kan natuurlijk gebeuren, daarom laat ik het je nog even weten, want tot het eind van de maand kun je het e-book nog bestellen voor €4,95, daarna kost het €7,50. Ook nog een klein prijsje natuurlijk. Ik vind het belangrijk dat het voor iedereen mogelijk is om te kunnen bestellen. Het e-book bestaat uit 43 pagina's, dus lekker leesvoer voor tijdens je vakantie, als je nog gaat.

Winactie

Via Facebook en Instagram loopt op dit moment een winactie. Ik heb namelijk sinds afgelopen week 500 likes op Facebook en 600 volgers op Instagram, supertof natuurlijk. Dat vind ik wel een reden om een supertoffe prijs weg te geven. En ik wil jou als trouwe lezer ook graag een kans geven. Je kunt namelijk een voedingsanalyse en persoonlijk voedingsadvies voor 2 personen winnen. Je mag dus jezelf inschrijven voor deze actie en het ook nog eens iemand cadeau doen die jij het gunt. Misschien samen met je moeder, vader, vriend(in), zus, dochter enz.
Ben je benieuwd wat het inhoudt en waarom een persoonlijk voedingsadvies nu zo waardevol is, druk dan op de knop
Druk op de onderstaande knop als je kans wilt maken en geef aan met wie je dit samen wilt winnen, vrijdag 24 juli maak ik de winnaar bekent.

Megalekkere gegrilde groente uit de oven

Afgelopen week vierden we de verjaardag van 1 van mijn kinderen. Hij werd 12 jaar en door de corona hebben we het deze keer 2 keer gevierd. Beide dagen heb ik hetzelfde gekookt, want het was ideaal. Ik maakte een hele grote schaal lasagne en een schaal met gegrilde groente uit de oven. Daarnaast nog een lekkere schaal met een …
Meer lezen
Megalekkere gegrilde groente uit de oven

Tarieven

We zitten nu nog in de vakantietijd, maar na de vakantie willen mensen weer gewoon gaan doen met eten. Maar hoe pak je dit nu aan? Dat is voor veel mensen best lastig. Daarom wil ik iedereen nog de kans geven voor het huidige tarief een traject te gaan starten. Vanaf 1 oktober gaan de tarieven omhoog. Door de ervaring die ik heb opgedaan en de bij- en nascholing die ik gevolgd heb en blijf volgen kan ik mensen nog beter helpen. Later vertel ik hier meer over. Toch vind ik het wel netjes om het alvast te delen met jou, trouwe lezer.
Motivatie (4)
Ik wil je een hele fijne zomer wensen en als je gaat ook een fijne vakantie.
De praktijk van Blij met je lijf sluit van 27 juli t/m 14 augustus. Mailen en appen mag, ik geef dan zo snel als kan een reactie.
Sandra
Gewichtsconsulent, Naaldwijk, Westland, afvallen, afvallen zonder dieet
facebook instagram website pinterest email