Logo-Blij-met-je-lijf-GROOT

Hoi Abonnee,

Heb jij ook al zo genoten van het mooie weer? Veel dingen gaan of zijn weer een beetje normaler aan het worden. De kinderen zijn weer naar school, mensen mogen weer een beetje meer naar kantoor en de terrassen zijn weer open. Wat een gezelligheid zeg!! Iedere keer als ik even het dorp in loop kan ik daar zo van genieten, al die mensen op de terrassen. Wel wat verder uit elkaar en met maatregelen, maar zo gezellig om te zien dat het plein in het dorp weer leeft. Heb jij dat ook?

Toch blijven dingen ook wel spannend. Afgelopen week kreeg ik een berichtje dat er een basisschool in Vlaardingen gesloten is, omdat een aantal ouders, kinderen en leerkrachten corona hebben. Het zal je maar gebeuren zeg.
Normaal sluiten we de laatste weken voor de zomervakantie allerlei dingen af met bv een bbq, uitje of een borrel. Dat hebben we nu wel minder, merk ik. Het is minder druk. Hoewel we hier gewoon een klassenfeest aan het voorbereiden zijn en er komt ook nog een verjaardag aan.
En ik heb natuurlijk ook niet stil gezeten om weer leuke dingen te doen voor Blij met je lijf! Dat wil ik natuurlijk weer met je delen.

E-book 'Eet je gezond en fit'

mock-00054
Vorige keer vertelde ik al dat ik een supertof e-book heb gemaakt met superveel tips en informatie, dat je voor een klein prijsje kunt kopen. Tijdelijk, om kennis te maken met dit nieuwe e-book, kun je het ontvangen voor €4,95. Je vind er recepten in, motivatie en wat opdrachtjes waar je over na moet denken. Stiekem ben ik heel trots op dit e-book. Het was een hele klus en bestaat dan ook uit 43 pagina's!!! Genoeg leesvoer dus, als je lekker in de zon zit. Je kunt alleen de maand juli nog gebruik maken van deze aanbieding. Hierna kun je het e-book aanschaffen voor €7,50

'In 10 stappen naar een gezonde leefstijl'

Ook hier schreef ik over de vorige keer. Je kunt je al een tijdje inschrijven voor de 10 stappen. Ik heb de 10 stappen samengevoegd in een e-book. Het was een hele klus, maar hij is af!! En ik ben er supertrots op. Net als dat je de 10 stappen gratis kunt ontvangen in je mailbox, kun je ook het e-book met de 10 stappen gratis downloaden. Ik zou het gewoon doen!
mock-00058

Mooi nieuws uit de praktijk

Trots
Sinds ik weer kanjers mag ontvangen in de praktijk heb ik zulke mooie dingen gezien. Ik wil dat graag met je delen. Er zijn kanjers die het traject weer hebben opgepakt, maar er waren er ook die ik wel via de telefoon heb gesproken. En er zijn weer nieuwe kanjers begonnen met een traject. Wat tof om te zien dat de de corona kilo's gewoon weg zijn gebleven bij de kanjers die al gestart waren. En de mensen die erna zijn gestart hebben inmiddels het persoonlijk voedingsadvies al ontvangen en doorgesproken. Supertrots ben ik dan ook als ik zie dat mensen het zo snel, zo goed oppakken. De pakjes en zakjes worden de deur uitgedaan en er worden echt gezonde keuzes gemaakt. Ik zie dan ook mooie resultaten in de praktijk en ik hoor dat ze ook nog eens hartstikke lekker eten.

Achter de schermen

Achter de schermen ben ik druk bezig met iets heel tofs. Ik wil hier al wat over vertellen aan jou, als trouwe nieuwsbrieflezer. Het is nog helemaal in ontwikkeling, dus hoe het precies gaat worden is afwachten, maar het idee is er wel. Ik vind het superspannend om dit te gaan doen, maar weet zeker dat het heel tof gaat worden.

Vrienden van Blij met je lijf

Dat klinkt alleen al heel tof, vind je niet? Maar wat kun je verwachten?
je kunt vriend of vriendin worden van Blij met je lijf.
je krijgt toegang tot heel veel informatie over gezonde leefstijl
je krijgt toegang tot supertoffe acties speciaal voor Vrienden van Blij met je lijf

Je kunt het zien als een lidmaatschap. Alleen vrienden krijgen toegang tot de informatie, gesorteerd in verschillende thema's.
Voor de supertoffe acties ben ik nu op zoek naar mooie samenwerkingen met andere ondernemers, daar ben ik druk mee bezig, MAAR
Weet je een ondernemer die hier goed bij zou passen en toffe actie wil delen?
wil je meer weten over de Vrienden van Blij met je lijf?
heb je nog hele goeie ideeën om Vrienden van Blij met je lijf een groot succes te maken?

Laat het me dan even weten. Dit kan door op de knop te drukken òf door te reageren op dit mailtje.

Borrelen met gezonde hapjes, zonder je schuldig te voelen

Terwijl ik dit schrijf zit ik heerlijk in de tuin onder de parasol. Deze week krijgen we hartstikke heet weer hier in Nederland. En dan blijft het ’s avonds nog lang warm en dat nodigt uit om lekker buiten te zitten. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je een zomerse verjaardag te vieren hebt. Wanneer je dan zo gezellig zit is de stap naar de keuken snel gemaakt om iets te eten te pakken.
Meer lezen
gewichtsconsulent, naaldwijk, westland, afvallen, afvallen zonder dieet

Blij met je lijf gaat op vakantie

gewichtsconsulent, naaldwijk, westland, afvallen, afvallen zonder dieet
De zomervakantie komt eraan. Deze keer zal het vast een andere vakantie worden dan gewend, maar toch sluit de praktijk een paar weken in de zomervakantie. Ik probeer dus de afspraken hier omheen te plannen. Wel ben ik bereikbaar via mail en WhatsApp. Ik probeer dan zo snel mogelijk te reageren.
De praktijk sluit van 27 juli t/m 14 augustus. De andere weken van de zomervakantie kunnen we gewoon afspreken.

Social media

Volg je me al op Facebook en Instagram ? Ik plaats bijna elke dag een recept, motivatie, iets van achter de schermen, interessante weetjes, links naar blogs enz. Neem ook eens een kijkje op mijn website www.blijmetjelijf.com
Zo, je bent weer helemaal op de hoogte. Als je al op vakantie gaat, wens ik je veel plezier en geniet!! Voordat de praktijk sluit, ontvang je natuurlijk nog de laatste nieuwtjes en tips
Sandra
Gewichtsconsulent, Naaldwijk, Westland, afvallen, afvallen zonder dieet
facebook instagram website pinterest email