Logo-Blij-met-je-lijf-GROOT

Hoi Abonnee,

Ongelooflijk hoe snel die tijd gaat, we zijn alweer in juni aangekomen! Hoe gaat het met je? De coronatijd een beetje goed doorgekomen? Hopelijk zijn jij en je dierbaren allemaal gezond gebleven. Hier zijn we gelukkig gezond gebleven. En wat tof dat ik weer mensen in mijn praktijk heb mogen ontvangen. Deze kanjers hadden gelukkig geen last van coronakilo's. Zij hebben alle tips gewoon gevolgd en hebben hun valkuilen ontdekt. Ze zijn hier hartstikke goed mee aan de slag gegaan. In deze nieuwsbrief neem ik je weer mee achter de schermen. Ik heb natuurlijk weer niet stilgezeten.

Corona kilo enquête

In de vorige nieuwsbrief vroeg ik jullie om een enquête in te vullen. Supertof dat dit ook gedaan is. Ik zal de uitslag met jullie delen.
Ik ben natuurlijk ook hard aan de slag gegaan. Lees dus snel verder, ik vertel je er alles over.

In 10 dagen naar een gezonde leefstijl

Je kunt je al een tijdje inschrijven voor de 10 stappen. Maar uit de enquête is gebleken dat er ook behoefte is aan een e-book met de 10 stappen. Ik heb de 10 stappen samengevoegd in een e-book. Het was een hele klus, maar hij is af!! En ik ben er supertrots op. Net als dat je de 10 stappen gratis kunt ontvangen in je mailbox, kun je ook het e-book met de 10 stappen gratis downloaden. Ik zou het gewoon doen!

E-book 'Eet je gezond en fit'

Oehhh ik vind dit ècht superspannend!!! Ik heb een e-book gemaakt met zoveel tips en informatie en dit e-book ga ik voor een klein prijsje verkopen. Tijdelijk, om kennis te maken met dit nieuwe e-book, kun je het ontvangen voor €4,95. Je vind er recepten in, motivatie en wat opdrachtjes waar je over na moet denken. Stiekem ben ik ook heel trots op dìt e-book. Het was een hele klus en bestaat dan ook uit 43 pagina's!!! Genoeg leesvoer dus, als je lekker in de zon zit.

Blij met je lijf in 1 keer

Uit de enquête kwam dat er misschien interesse voor is. Misschien is het niet helemaal duidelijk wat je kunt verwachten bij 'Blij met je lijf in 1 keer'. Ik zal het nog even uitleggen.
  • Jij vult een voedingsdagboekje in
  • Ik maak een analyse. Hoeveel voedingsstoffen krijg je binnen, kom je dingen te kort? Zijn er dingen die je teveel eet? Welke vitaminen en mineralen kom je tekort?
  • Daarna maak ik een advies op maat. Waar jouw verbeterpunten zitten. Met welk doel je aan de slag kunt gaan.
  • Je krijgt een voorbeeld dagmenu met variatielijst en keuzetabel.
  • Je krijgt folders met extra informatie.
En waar ik hartstikke trots op ben, ik kreeg een 9 van kanjers die jou al voor zijn gegaan!!
Kijk hier voor meer informatie.

Recept van deze maand

Smoothie bowl als ontbijt, té lekker!

Mensen die mij kennen weten inmiddels wel dat ik heel erg van ontbijten houd. Mmm… ik kan gelijk als ik wakker word al denken aan mijn ontbijt. En wat ik nu zo tof vind, je kunt zo fijn variëren met ontbijtjes. Meer lezen
Smoothie bowl als ontbijt, té lekker!

Blij met je lijf in 8 weken online

Ondanks dat in de enquête werd aangegeven dat hier minder behoefte naar is, wil ik je toch kennis laten maken met deze toffe manier van begeleiding. Ik was namelijk al hard bezig met opzetten van de online leeromgeving. Het is echt supertof geworden. Daarom nodig ik je graag uit om de 1e week samen met mij te bekijken. In dit filmpje laat ik je precies zien wat je van dit traject kunt verwachten.

Social media

Volg je me al op Facebook en Instagram ? Ik plaats bijna elke dag een recept, motivatie, iets van achter de schermen, interessante weetjes, links naar blogs enz. Neem ook eens een kijkje op mijn website www.blijmetjelijf.com
Phoe, dat was een hoop informatie zeg!! Ik hoop dat ik je niet verveeld heb. Fijne dag nog en ik hoop je snel te spreken of te ontmoeten.
Sandra
Gewichtsconsulent, Naaldwijk, Westland, afvallen, afvallen zonder dieet
facebook instagram website pinterest email