Logo-Blij-met-je-lijf-GROOT

Hoi [subscriber:firstname | default:Abonnee],

In deze 'coronatijd' vliegen de dagen helemaal voorbij, heb jij dat ook? Ik heb nu meivakantie, maar de andere weken ging ik online met kinderen van school, bellen met klanten die een traject volgen, beetje in huis rommelen, een wandeling maken en zo liepen alle dagen wel een beetje. Ze vlogen in ieder geval om. En nu is de maand april al bijna voorbij. Ondanks dat de dagen er redelijk hetzelfde uitzagen, heb ik weer genoeg te vertellen.

Corona kilo's

Hoe zit dat bij jou? Ook last van corona kilo's? Ik hoor niet anders om me heen. Bij mij valt het gelukkig mee. Ik wandel bijna iedere dag. En de dagen dat ik heb gewandeld, heb ik ook echt lekkere lange afstanden gelopen. Het weer was er goed voor. En tussendoor ben ik hard aan de slag gegaan met hele toffe dingen om iedereen weer een beetje te motiveren om die kilo's ook weer kwijt te raken.
Ik ben er nog druk mee bezig. Maar wat mij enorm zou helpen? Ik ben heel erg benieuwd waar nu eigenlijk ècht behoefte aan is.

Wil jij me helpen hierbij??

Ik heb een korte enquête gemaakt en ik zou het supertof vinden als je dit wilt invullen. Stuur de enquête vooral ook door naar je vriendinnen, zus, moeder of wie je maar kunt bedenken die vast ook wat corona kilo's heeft verzameld.
20200317_091223

Winnaar voedingsadvies

Vorige maand schreef ik dat Blij met je lijf 3 jaar bestond op 1 april. Daarom gaf ik een persoonlijk voedingsadvies weg. Wat onwijs leuk dat er zoveel mensen waren die gereageerd hebben! Ik heb gelood en heb contact opgenomen met de winnaar. Ze was helemaal verrast en heel blij. We hebben het advies al doorgesproken en ze kan er nu mee aan de slag gaan.
Superleuk dat iemand gewonnen heeft die er echt blij mee was. Eigenlijk heb ik alle keren dat ik een voedingsadvies heb verlood, iemand echt blij kunnen maken.
Dat snap ik ook wel, want hoe fijn is het om te weten hoe het ervoor staat met je voeding.
Super interessant, maar ook nog eens heel nuttig. En je kunt er daarna mee doen wat je wilt. Ik geef adviezen, maar je moet díe dingen eruit pikken die bij je passen en haalbaar zijn.

Leuk om te delen

Afgelopen week heb ik weer een traject afgerond met een kanjer. Ze heeft het heel goed gedaan en gaat zelf verder aan de slag.
Maar wat ik zo lief vond en graag met je wil delen:
Aan het eind van een traject vullen we samen een evaluatieformulier in. En wat een mooie dingen zei ze.
Ik vond het heel gezellig, het boek bouwt rustig op, het is geen dieet, maar echt bewustwording. Ik voelde me op mijn gemak en durfde alles te zeggen of te vragen. Je bent gewoon een prettig mens.
Daar krijg je het toch warm van? Supertrots op haar, maar ook op mezelf natuurlijk.

Social media

Volg je me al op Facebook en Instagram ? Ik plaats bijna elke dag een recept, motivatie, iets van achter de schermen, interessante weetjes, links naar blogs enz. Neem ook eens een kijkje op mijn website www.blijmetjelijf.com

We zijn er weer doorheen.
Natuurlijk houd ik je op de hoogte van de nieuwe plannen.
Sandra
facebook instagram website pinterest email