Logo-Blij-met-je-lijf-GROOT

Hoi Abonnee,

Terwijl ik dit schrijf is het net begonnen met regenen, maar wat hebben we heerlijke weken gehad. Eigenlijk heerlijke maanden! En wat is die tijd gevlogen. De 1e maand na de zomervakantie is bijna voorbij en dan wordt het tijd om ons lijf weer klaar te stomen voor de herfst en winter.

3 daagse Vitaal Vooruit

Je bent deze maand flink aan de slag gegaan om die vakantiekilo's eraf te krijgen. En dan komt er ook nog eens regelmatig in het nieuws dat mensen met overgewicht in de risicogroep vallen als het om Corona gaat. Dat werkt natuurlijk niet echt mee.
Daarom organiseer ik van maandag 5 t/m woensdag 7 oktober de '3 daagse Vitaal Vooruit'
Tijdens deze 3 daagse ontvang je iedere dag een mail. Hierin krijg je een link naar een filmpje waar ik je heel veel informatie geef over gezonde voeding en een opdracht. Wanneer je deze opdracht instuurt, maak je kans op
  • een voedingsanalyse en persoonlijk voedingsadvies OF
  • een e-book 'eet je gezond en fit'
Dat is op zich al heel tof, toch?

Daarnaast ontvang je ook nog eens extra tips en informatie.
En dan sluiten we de 3 daagse ook nog eens af met Facebook live waar je al je vragen kunt stellen over gezonde voeding.
Wil je meedoen? Druk dan op de knop voor meer informatie en/of om je in te schrijven

Facebookgroep 'word blij met je lijf'

Ook heb ik de Facebookgroep 'word blij met je lijf' opgericht. Je kunt hier lid van worden en dan krijg je net wat meer info dan dat ik deel op de andere social media kanalen. Ook zal ik hier de filmpjes delen van de 3 daags en ga ik live om jullie vragen te beantwoorden. Dit zal op woensdag 7 oktober zijn, de precieze tijd hoor je nog.

Voedingsanalyse en persoonlijk voedingsadvies

Vanmorgen had ik hier in de praktijk 2 dames die een duo voedingsanalyse en persoonlijk voedingsadvies hadden gewonnen. Supertof dat ze zo open waren en alles met elkaar deelden. Ze waren heel blij met hun advies. De 1 gaat aan de slag met kleine dingen die ze kan verbeteren. De ander had iets meer verbeterpunten en gaat daarmee aan de slag.
De laatste weken heb ik verschillende dagboekjes teruggekregen en daar ben ik mee aan de slag gegaan. Zo fijn om mensen weer de goede kant op te sturen. En ik ben echt niet streng hoor. Bij mij gaat ook niet altijd alles goed. Maar daar is gelukkig ook ruimte voor.
Wil je meer lezen waarom een voedingsadvies nu zo waardevol is? Klik dan op de knop.

Campagne Vitaal Vooruit

Van 21 september tot en met 15 november daagt de beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland alle Nederlanders uit om mee te doen met een driedelige dagelijkse uitdaging. En natuurlijk sluit ik me daar helemaal bij aan.
Deze campagne draait om het verbeteren je dagelijkse eetpatroon door middel van een driedelige dagelijkse uitdaging, die samen de 1,2,3 uit de campagnetitel vormen:
  • 1 handje noten
  • 2 stuks fruit
  • 3 ons groente
Het mooiste is als je elke dag (of zo vaak mogelijk) figuurlijk deze drie vinkjes kan zetten. Iedereen snapt natuurlijk dat dit niet altijd zal lukken, maar zo vaak mogelijk lijkt mij een mooi streven.
Nu zal je denken: ‘Hè moet ik nu 300 g groente eten per dag?’ Dat is wel een heel mooi uitgangspunt, want over het algemeen eten Nederlanders wel te weinig groente.
Op de social media kanalen deel ik zoveel mogelijk tips, zodat je lekker mee kunt doen.

Superlekkere simpele pasta met snoeptomaatjes

Soms heb je gewoon niet zoveel zin om te koken. Ken je dat? Maar om toch een lekkere, gezonde maaltijd op tafel te zetten kun je ook wel eens wat hulp gebruiken van de voorgesneden groentepakketten. Deze zomer waren mijn kinderen allebei een weekje op kamp en moest ik dus maar voor 2 personen koken. En dat is gewoon een beetje gek. Ik wilde dus iets simpels, maar wel gezond. EN het was ook nog eens superlekker!!
Lees meer....
20190819_184607

Nieuwe tarieven

Vorige maand kondigde ik al aan dat de tarieven omhoog zullen gaan. Door de ervaring die ik heb opgedaan en de bij- en nascholing die ik gevolgd heb en blijf volgen kan ik mensen nog beter helpen. Wanneer je een afspraak maakt tot en met 30 september voor een kennismakingsgesprek gelden de oude tarieven nog. Vanaf 1 oktober gaan ze omhoog. En je hoeft niet te schrikken hoor, ze gaan ook weer niet heel erg omhoog. Je moet het zien dat er per keer dat je hier komt tijdens een traject ongeveer €2,00 bijkomt. Dus dat valt hartstikke mee toch? Wil je meer info over de tarieven? Klik dan op de knop
Motivatie glimlach (3)

Social media

Volg je me al op Facebook en Instagram ? Ik plaats bijna elke dag een recept, motivatie, iets van achter de schermen, interessante weetjes, links naar blogs enz. Neem ook eens een kijkje op mijn website www.blijmetjelijf.com
Zo, nu ben je weer helemaal bijgepraat. Fijne maand weer!
Sandra
Gewichtsconsulent, Naaldwijk, Westland, afvallen, afvallen zonder dieet
facebook instagram website pinterest email