fbpx

Mogelijkheden

Ik bied verschillende trajecten en mogelijkheden aan, zo kan ik je beteadvies op maat geven.

Wil je heel snel heel veel afvallen, dan ben je bij ‘Blij met je lijf’ niet op je plek. Het is geen crashdieet. Stapje voor stapje leer je je voedingspatroon aan te passen. 

Start het jaar 2020 goed

Heb jij al nagedacht over je goede voornemens?

Wil je stoppen met roken? Gezonder gaan eten? Meer gaan bewegen? Wil je een gezonde start?

Dan hebben wij een supergave aanbieding voor jou!

Samen met jou gaan we aan de slag met bewegen èn gezonde voeding.

Hilda gaat met je aan de slag op het strand van ter Heide met een wandel-bootcamp en ik ga met je aan de slag met je voeding.

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven, dit kan nog tot 29 februari 2020.

Blij met je lijf in 10 weken

In dit traject krijg je persoonlijke begeleiding om je bewust te laten worden van voeding en gewicht. Je hebt ruim de tijd om je nieuwe eetgedrag en gewoonten eigen te maken. Je wordt een periode intensief begeleid en daarna ben je in staat om je nieuwe eetgewoonten vast te houden. Een nieuwe gewoonte aanleren duurt gemiddeld 66 dagen. Heb je een stok achter de deur nodig, dan is dit traject een hele goede keuze.

Wat zit er in het pakket:

 • Intake gesprek 
 • 9x wekelijks consult
 • Voedingsdagboek
 • Voedingsanalyse
 • Werkboek t.w.v. 25,-
 • Werkmapje
 • Persoonlijk voedingsadvies op maat

Blij met je lijf in 5 weken

Vooral geschikt voor mensen die een paar kilo willen afvallen en graag in een korte begeleiding leren hun eetgewoonten aan te passen. Wil je weten wat een verantwoord dagmenu is of zoek je informatie over afvallen en gezonde voeding? Wil je fitter worden?

Op deze vragen krijg je antwoord tijdens de vijf consulten.

Wat zit er in dit pakket:

 • Intakegesprek 
 • 4x wekelijks consult 
 • Voedingsdagboek
 • Voedingsanalyse
 • Werkboek t.wv. 25,-
 • Werkmapje
 • Persoonlijk voedingsadvies

Blij met je lijf in 15 weken

In dit traject krijg je persoonlijke begeleiding om je bewust te laten worden van voeding en gewicht. Je hebt ruim de tijd om je nieuwe eetgedrag en gewoonten eigen te maken. Je wordt een periode intensief begeleid en daarna ben je in staat om je nieuwe eetgewoonten vast te houden. Zeer geschikt voor mensen die het lastig vinden zelf nieuwe gewoontes aan te leren.

 • Intake gesprek 
 • 14 vervolgconsulten (in het begin wekelijks, daarna kan het verspreid worden
 • Voedingsdagboek
 • voedingsanalyse
 • Werkboek t.w.v. 25,- (+ aanvulling)
 • Werkmapje
 • Persoonlijk voedingsadvies op maat

Blij met je lijf in 3 maanden online

Je kent het wel, je hebt het zo druk. Je werkt, zorgt voor je gezin, houdt je huis schoon en netjes en ook ’s avonds heb je weinig tijd om iets voor jezelf te doen. In de weekenden sta je langs het sportveld van je kind en je hebt ook nog een sociaal leven. Echt tijd en aandacht voor het investeren in een gezonde leefstijl heb je dus niet. Maar je voelt je wel te zwaar en eigenlijk zou je iets aan je gewicht moeten en willen doen. Of je voelt je al tijden niet fit en daar wil je juist iets aan doen, een bezoek aan de gewichtsconsulent is alleen niks voor jou, geen tijd voor. Dan heb ik dé oplossing: Online coaching! Ik begeleid je geheel digitaal (een mix van mail, WhatsApp en Skype) op weg naar een gezondere leefstijl. Na het invullen van een vragenlijst en het voedingsdagboek maak ik een analyse en krijg je een plan op maat via de mail. Wanneer je voor dit traject kiest, zul je je thuis moeten wegen en dit geef je dan door tijdens onze online sessie.

Blij met je lijf in 30 dagen online

Wil je graag wat meer leren over gezonde voeding en veel tips en tricks krijgen? Dan is dit traject een prima oplossing. Je krijgt een voorbeeld weekmenu, hier kun je zelf mee aan de slag en het naar jouw situatie aanpassen. Je krijgt hierbij ook informatie over gezonde voeding. Op dag 1, 10, 20 en 30 (in overleg) plannen we een Skype afspraak van ongeveer 10 minuten. Tijdens deze afspraak of via de mail kun je  vragen stellen, ik doe mijn best om je zo goed mogelijk op weg te helpen naar een gezonde leefstijl.

Blij met je lijf in 1 keer

Je krijgt een vragenlijst en een voedingsdagboek toegestuurd. Als je dit hebt ingevuld en teruggestuurd, ga ik hiermee aan de slag. Ik bereken je voeding, maak een analyse en een persoonlijk advies. Tijdens een consult van ongeveer een uur bespreken we dit. Ook mag je op de weegschaal voor een lichaamsanalyse. We kijken samen hoe het ervoor staat met jouw lijf. Wegen, spiermassa, vetpercentage en BMI.

Blij met je lijf in 1 keer kan ook online gevolgd worden. Hiervoor krijg je een online vragenlijst en moet je jezelf wegen. Je krijgt hierna alles via email toegestuurd.

Blij met je lijf voor altijd

Dit is een nazorg maand-abonnement. Per maand plannen we een terugkom moment met een lichaamsanalyse op de weegschaal. We  kijken samen hoe het ervoor staat met jouw lijf. Wegen, spiermassa, vetpercentage en BMI. Daarnaast krijg je kort advies, tips en motivatie. Tijdens het abonnement is er ook genoeg ruimte om vragen te stellen via WhatsApp en mail. Ik doe mijn best om je zo goed mogelijk te helpen. Per maand opzegbaar. Is ook mogelijk als doorlopend abonnement. 

Blij met je lijf weegmoment

Samen kijken we hoe het ervoor staat met jouw lijf. Wegen, spiermassa, vetpercentage, BMI en visceraal vet. De 1e keer dat je op mijn weegschool komt staan is helemaal gratis. Wil je daarna nog eens komen wegen dan kan dit tegen een kleine vergoeding. 

Blij met je lijf voor kinderen

Bij Blij met je lijf kunnen kinderen ook terecht. Wil jij graag wat meer informatie over de voeding van je kind. Is je kind te zwaar of eet het niet goed en wil je informatie hoe hier het beste mee om te gaan? Op deze vragen krijg je antwoord tijdens het traject. Ik probeer op een leuke kindvriendelijke manier jou en je kind te helpen bij deze vragen. (De consulten  zijn voor kinderen onder begeleiding van hun ouders) 

Wat zit er in het pakket:

 • Intake gesprek 
 • 9x wekelijks consult
 • Voedingsdagboek
 • Voedingsanalyse
 • Werkboek t.w.v. 20,- (kids 6-12 jaar of tiener)
 • Werkmapje
 • Persoonlijk voedingsadvies op maat

Slapend blij met je lijf 

Slaap is een eerste levensbehoefte, één derde deel van ons leven brengen we slapend door.
Slecht slapen wordt vaak weggewuifd, alsof het niet zo erg zou zijn. Iedereen slaapt immers wel eens slecht. Maar slapeloosheid kan een enorme omvang aannemen, met een grote impact op het leven. Het belemmert vaak het afvallen, je dagstructuur en je welzijn.

We beginnen met een uitgebreid intakegesprek, zo kunnen we je slaapprobleem in kaart brengen. In 4 vervolgconsulten gaan we aan het werk met je slaapprobleem en gaan we voor een goede nachtrust.

Cursus ‘Blij met je lijf!’

Af en toe start ik een cursus ‘Blij met je lijf!’. Ik begeleid dan een groepje mensen. We behandelen elke week een ander thema (denk aan: schijf van vijf, moeilijke momenten, type eters, slapen, mindfull enz.) En we gaan een half uur wandelen. Tijdens de bijeenkomsten is er genoeg tijd om vragen te stellen. De cursisten mogen zelf ook onderwerpen aandragen waar ze graag dieper op zouden willen ingaan. Een bijeenkomst duurt ongeveer 1,5 uur incl. wandelen. Je krijgt van mij een werkboek, opdrachten, folders en veel informatie. Daarnaast maak ik een WhatsApp groep, zodat de deelnemers elkaar kunnen stimuleren en motiveren om door te zetten.

Een keuze maken

Wil je een gezonde leefstijl aanleren, maar zit je traject er net niet tussen? Neem gerust contact met me op, we kunnen samen kijken of we een aangepast of een gekoppeld traject kunnen maken. 

Workshops en lezingen

Soms geef ik een workshop, dit maak ik bekend via social media en flyers. Ook kun je me boeken voor een lezing over gezonde voeding of slapen. We overleggen dan de mogelijkheden, de hoeveelheid mensen die verwacht worden en het tarief.