Gratis

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Ik heb wat leuke acties die gratis zijn. Sommigen lopen voor onbepaalde tijd, anderen zijn tijdelijk, maar komen vast nog eens terug.

10 heerlijke simpele ontbijtjes:

Heb je inspiratie nodig om eens lekker te variëren met ontbijtje? In dit boekje, dat je gratis kunt downloaden, vind je 10 heerlijke simpele ontbijtjes. We hebben de lekkerste gekozen. Druk op de knop om het boekje te downloaden.

 

 

Lichaamsanalyse

Ben je benieuwd hoe het ervoor staat met je lijf? Kom dan eens gratis en vrijblijvend bij mij op de weegschaal staan. We kijken samen hoe het ervoor staat met jouw lijf: wegen, spiermassa, vetpercentage, visceraal vet en BMI.

 

Heb je interesse? Neem dan contact op met me.  

 

 

Winactie

Regelmatig is er een winactie. Houd Facebook en Instagram goed in de gaten. En op deze plek kun je altijd terug lezen tot wanneer een winactie is.

In 10 stappen naar een gezonde leefstijl

Je wilt al tijden gezonder gaan leven, maar hoe pak je dit aan? Schrijf je in voor de online tips. 10 dagen lang krijg je goede tips om je leefstijl stapje voor stapje te veranderen. EN weet je wat helemaal leuk is? Je kunt je hier gewoon gratis inschrijven! Ik zou het gewoon proberen.

Springtouw challenge

De maand oktober staat bij ‘Blij met je lijf’ in het teken van de springtouw challenge. Je mag gewoon meedoen, iedere geef ik via social media door wat je die dag moet doen. Je kijkt zelf wanneer je tijd hebt om te gaan springtouwen en je kunt het gewoon lekker thuis doen. Je zou zelfs later kunnen beginnen, als je je maar wel aan het schema houdt. 

Het schema kun je hier vinden: Springtouw challenge

Superleuk als je de springtouw challenge gaat doen. Ik zou het leuk vinden als je me laat weten wat je ervan vond. 

Veel succes!!

Nieuwsbrief

Iedere maand verschijnt er een nieuwsbrief. Hierin deel ik alle nieuwtjes en acties die Blij met je lijf heeft. Daarnaast deel ik af en toe een recept.Wil je de nieuwsbrief liever iedere maand lekker makkelijk ontvangen in je mailbox? Schrijf je dan snel hier in.

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief december 2018